-
عکس لو رفته دختران و خانوم هاي مدير و كاربر در باشگاه (بدو بیا ببین)!!!
23 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
alamatesoall, amir26arak, aram89, Dr.Mobile, elili, k1_513, meazza, MIN@MAN, rezalaghaian, ripek, SaHaR-A, tania, tara1361, tiffani, مژگان, نسرین بلا, یه دوست, Y@SiN, yasiii, آبجی, دانو, ستاره ی سهیل 10, عاطفه خانم
-
09-26-2010 11:12 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-
منم موافقم یه معرفی می کردین تا بعد ما هم که عکس برادرای عزیز رو میذاریم معرفی کنیم d:
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
6 کاربر پست فرناز عزیز را پسندیده اند .
Borna66, MIN@MAN, یه دوست, آبجی, ستاره ی سهیل 10, عاطفه خانم
-
من 4 تاشونو میشناسمممممممممم
ردیف اول سمت راست : یه دوست هست !!!!!
اونی هم که دار خفش میکه که 100 در 100 همه میشناسنش همون ویژویز راما خانم هستن !!! نگاه تورخدا داره می کوبه تو سر ابجیییمممم !!!!!
واون آخری مو قرمزی هم داره میگه چشای ساهمووو !!! به مژگاه سیه کشتی در عکس خودرو !!!!
و کنار همین مژگان سون استار واساده با دوتا دست هم داره دهنش رو وا میک نه که میگه ببینید من دندونام سفیده کلاس بزاره واسمون .........
بقیه هم dna اونها باید شناسای بشه ....
11 کاربر پست NEGAHEFARDA عزیز را پسندیده اند .
Borna66, Dr.Mobile, mohandes_m, rezalaghaian, ripek, مژگان, یه دوست, Y@SiN, آبجی, ستاره ی سهیل 10, عاطفه خانم
-

نوشته اصلی توسط
NEGAHEFARDA
من 4 تاشونو میشناسمممممممممم
ردیف اول سمت راست : یه دوست هست !!!!!
اونی هم که دار خفش میکه که 100 در 100 همه میشناسنش همون ویژویز راما خانم هستن !!! نگاه تورخدا داره می کوبه تو سر ابجیییمممم !!!!!
واون آخری مو قرمزی هم داره میگه چشای ساهمووو !!! به مژگاه سیه کشتی در عکس خودرو !!!!
و کنار همین مژگان سون استار واساده با دوتا دست هم داره دهنش رو وا میک نه که میگه ببینید من دندونام سفیده کلاس بزاره واسمون .........
بقیه هم dna اونها باید شناسای بشه ....
با سلام
محمد اقا. احنست عزيزم خوب شنايايي كردي و در تكميل معرفي نامه ي شما من عكس رو تكميل تر كردم اون و بدني صورت هست
روزگار خوش
15 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
abady, Dr.Mobile, MIN@MAN, NEGAHEFARDA, R@ha 69, rezalaghaian, SaHaR-A, tania, فرشته....., مژگان, یه دوست, Y@SiN, آبجی, ستاره ی سهیل 10, عاطفه خانم
-
ای خدا جونم اینا پس این شکلینننن : اههههه !!!!!!!!!!! نگاشون کن تر خدا !!!!! یا حضرات نجات !!!!!
الان این ور پریدههااا در ساختمان پنتاگون : و کاخ سفیدشون جمع شدن که یه چیزی یه توطئه ای علیه بزرگ مردان و زیبا رویان عالم تدارک بدن !!!!! به همه پسرهاااا وضعیت آماده باش اعلام کنید !!!!!
اففف اشش اوخخ : از حاجی ( مسئول شناسای و عملیات ) به سید برنا( مرکز فرماندهی ) ........
پدافند هوای رو در 4 سمت باشگاه مستقر کن .... الانه که بزیزن تو !!! و با ناخن هاشون موهای مارو بکنن !!!! ... اخخخ اییش افف ....
11 کاربر پست NEGAHEFARDA عزیز را پسندیده اند .
abady, Borna66, R@ha 69, rezalaghaian, ripek, مژگان, یه دوست, Y@SiN, آبجی, ستاره ی سهیل 10, عاطفه خانم
-

من همچنان بی امضاء
-
اینم از عکس اصلی ما خانوم های باشگاه قبل از دستکاری اقایون وکار با فتوشاپ

من همچنان بی امضاء
15 کاربر پست مژگان عزیز را پسندیده اند .
abady, amir26arak, Borna66, MAHBOOBEH, MIN@MAN, R@ha 69, SaHaR-A, shohreh89, tania, فرشته....., یه دوست, yas69, آنجل سپیده, آبجی, ستاره ی سهیل 10
-
-
همتون خوشکلید جیگرا
5 کاربر پست aeineye ebra عزیز را پسندیده اند .
abady, rezalaghaian, یه دوست, آنجل سپیده, آبجی