-
سوال در مورد تعداد واحد های ترم آخر
-
09-17-2010 11:37 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
yvatankhah
سلام به همه ی پیام نوری های عزیز
کی میدونه در ترم آخر برای برداشتن واحد های درسی بیشتر از سقف مجاز چه شرایطی لازمه؟
من ورودی 84 هستم و معدل کلم با احتساب نمرات مردودی زیر 12 است و بدون احتساب نمرات مردودی بالای 13 هستش ترم پیش هم مشروط شدم.
آیا با این شرایط میتونم 23 واحد باقی مانده رو بردارم.
مسئول آموزش دانشگاه گفت طبق بخشنامه جدید نمیتونی اما این اصلا عادلانه نیست که ورودی قدیم بخشنامه جدید شامل حالش بشه
نظرتون راجع به شرایط من چیه و من میتونم چیکار بکنم تا بتونم 23 واحد بردارم
برای ورودی های قبل از 87 معدل کل بدون محاسبه نمرات مردودی محاسبه میشه.
پس معدل کلتون بالای 13 هست .اما شما الان باید به سیستم گلستان مراجعه کنی و ببینی معد کلت چند هست .امکان نداره برای ورودی 84 نمرات مردودی تو معدل کل تاثیر داده شده باشه .اگه معدل کلت بالای 12 باشه که طبق گفته های خودت همینجوری هست طبق بخش نامه دانشگاه میتونی ترم اخر تا 24 واحد برداری فقط باید به کارشناست تو دانشگاه مراجعه کنی تا برات درستش کنه.
3 کاربر پست amirmahdi22 عزیز را پسندیده اند .
a.simayi, Borna66, NIMA.N
-
باسلام من ترم 9 هستم واحتمالا این ترم مشروط بشم اما کلا 24 واحد دارم میتونم ترم بعد 24 واحد بردارم

نوشته اصلی توسط
yvatankhah
سلام
-

نوشته اصلی توسط
ahad
باسلام من ترم 9 هستم واحتمالا این ترم مشروط بشم اما کلا 24 واحد دارم میتونم ترم بعد 24 واحد بردارم
سلام
به شرط این که معدل کل کمتر از 12 نباشه
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
Borna66
-

با سلام من ورودی 86 هستم و اکنون ترم 9 هستم و نیمسال اول 90-91 مشروط می شوم من کلا 24 واحد دارم واین در حالی من 4 ترم اول هم مشروط شدم معدل کل من 12 است آی میتونم نیمسال دوم ترم آخر باشم لطفا بایک مدرک معتبر که من به آن استناد کنم من را راهنمایی کنید تابه مشکل بر نخرم چون دانشجوهای دانشگاه
پیام نور رشت میگن بخشنامه عوض شده .من دانشجوی منجیل هستم.باتشکر
-

نوشته اصلی توسط
ahad
با سلام من ورودی 86 هستم و اکنون ترم 9 هستم و نیمسال اول 90-91 مشروط می شوم من کلا 24 واحد دارم واین در حالی من 4 ترم اول هم مشروط شدم معدل کل من 12 است آی میتونم نیمسال دوم ترم آخر باشم لطفا بایک مدرک معتبر که من به آن استناد کنم من را راهنمایی کنید تابه مشکل بر نخرم چون دانشجوهای دانشگاه
پیام نور رشت میگن بخشنامه عوض شده .من دانشجوی منجیل هستم.باتشکر
دوست عزیز مدیر محترم بخش در پست بالا جواب دادند یکم دقت کنید!!!
شما اگر ترم قبل مشروط نشده باشین میتوانین بردارین ورگنه باید 12 واحد بردارین!!
اگر میخواین مطمعن بشین به مسئول آموزش دانشگاه پیام نور مرکز خودتان مراجعه کنید
موفق باشید
2 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
Borna66, saeidking
-
سلام.من يه بار شنيده بودم تر آخرتا26واحد ميدن درسته يا شايعه هستش؟
-

نوشته اصلی توسط
joker
سلام.من يه بار شنيده بودم تر آخرتا26واحد ميدن درسته يا شايعه هستش؟
خیر,24 واحد
شاید این شایعه از اونجایی آب میخوره که افرادی که مشروط شدن و بیشتر از 12 واحد نمیتونن بگیرن,با گرفتن نامه و مجوز میتونن 2 واحد دیگه هم بگیرن,بازار شایعه داغه!
Borna66
-
سلام کسی که 28 واحد داشته باشه که تموم کنه میتونه 24 واحد نیمسال دوم برداره و 4واحد تابستان برداره باتشکر
-

نوشته اصلی توسط
ahad
سلام کسی که 28 واحد داشته باشه که تموم کنه میتونه 24 واحد نیمسال دوم برداره و 4واحد تابستان برداره باتشکر
سلام,اگه معدل اش بالای 17 بشه,در غیر اینصورت نه نمیتونه
Borna66