بالا
لامپ رشد گیاه

دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

فروشگاه پایان نامه و مقاله

تایپ متن و مقاله و پایان نامه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: گرفتاری بزرگ در انتخاب واحد

tania آواتار ها
    • 5,836
    • 4,900

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته بخش حقوق و گفتگوی آزاد
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    4,348
    پست های وبلاگ
    56

Icon423 گرفتاری بزرگ در انتخاب واحد

برای انتخاب یک درس کامپیوتر به اشتباه اعلام کردکه پیش نیاز این درس را پاس نکرده ام. امروز به دانشگاه رفتم و باتحویل نمره درس مربوطه که یکی دوسال پیش آنرا پاس کرده بودم. به کمک مسئول دانشگاه نمره وارد کامپیوتر شدو ظاهراً مشکل حل گشت.
    بعدازظهرامروز (پنجشنبه) که مجدداً خواستم انتخاب واحد کنم کامپیوتر اعلام کرد به دلیل بدهی قادر به انتخاب واحد نیستید.(که تا جایی که به خاطر دارم هیچ بدهی قبلی نداشته ام). و می دانم هنگامی که فایل یک دانشجو به دلیل بدهی بسته می شود بعداز پرداخت هم تا سه روز طول میکشد مجدداً باز شود. با توجه به اینکه پایان زمان انتخاب واحد28 شهریورمی باشددراین حالت تکلیف دانشجویی که نتوانسته انتخاب واحدکندچیست؟
    اگر بازهم این مشکل خطای کامپیوتری باشد چه؟ مشکل همان زمان رفع می شود یا بازهم باید سه روز معطل ماند تا فایل دانشجو باز شود؟
    می خواهم بدانم پیام نور فرصت بیشتری برای رفع مشکلات انتخاب واحد دانشجویان درنظر می گیرد؟
    IU
    PNU

http://najvayemehrbani.blogfa.com/

2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

Borna66 آواتار ها
    • 26,854
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    10,523
    پست های وبلاگ
    29

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط tania نمایش پست ها
    برای انتخاب یک درس کامپیوتر به اشتباه اعلام کردکه پیش نیاز این درس را پاس نکرده ام. امروز به دانشگاه رفتم و باتحویل نمره درس مربوطه که یکی دوسال پیش آنرا پاس کرده بودم. به کمک مسئول دانشگاه نمره وارد کامپیوتر شدو ظاهراً مشکل حل گشت.
    بعدازظهرامروز (پنجشنبه) که مجدداً خواستم انتخاب واحد کنم کامپیوتر اعلام کرد به دلیل بدهی قادر به انتخاب واحد نیستید.(که تا جایی که به خاطر دارم هیچ بدهی قبلی نداشته ام). و می دانم هنگامی که فایل یک دانشجو به دلیل بدهی بسته می شود بعداز پرداخت هم تا سه روز طول میکشد مجدداً باز شود. با توجه به اینکه پایان زمان انتخاب واحد28 شهریورمی باشددراین حالت تکلیف دانشجویی که نتوانسته انتخاب واحدکندچیست؟
    اگر بازهم این مشکل خطای کامپیوتری باشد چه؟ مشکل همان زمان رفع می شود یا بازهم باید سه روز معطل ماند تا فایل دانشجو باز شود؟
    می خواهم بدانم پیام نور فرصت بیشتری برای رفع مشکلات انتخاب واحد دانشجویان درنظر می گیرد؟
    با سلام
    احتمالا مشكل از عدم وارد كردن نمره نهايي توسط مسئولين نمرات مركزتون در زمان مقرر خودش هست. كه اين كار با يك پيگيري از مركز پيانور محل تحصيليتون رفع مي شود. و اگر هم مدت انتخاب واحد گذشتو. چون مشكل از طرف خوده پيام نور هست. به احتمال زياد انتخاب واحد شما رو تمديد مي كنند و شما مي تونيد براحتي و بدون مشكل قبلي انتخاب واحد كنيد و در حالت كلي طبق روال سال هاي پيش به احتمال زياد انتخاب واحد چند روزي از زمان مشخصه ي خودش تمديد شود.پس نگران نباشيد و با اندكي پيگيري مشكلتون به اميد خدا رفع ميشود

موفق باشيد

روزگا رخوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است: مژگان

برچسب برای این موضوع