-
با سلام من دانشجوی ارشد ادبیات هستم که برای مهر ماه ترم سوم میشوم برای تابستان 4 واحد برداشتم سه سوال داشتم خواهشا جواب دهید:
1- آیا تابستان میان ترم میدن وسوالات نسبت به نیمسال اول ودوم از نظر مشکل بودن فرق دارد؟
2- از نظر هزینه پولش 514000هزاتومان میشه آیا ارزش دارد هزینه کنم یا برای ترم بعد بماند؟ چون کلا 14واحد مانده
3- اگر بخواهم حذف کنم چگونه اقدام کنم امکانش هست؟ با تشکر
-
08-02-2012 11:42 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
masood48
باسلام من دانشجوی ارشد رشته ادبیات هستم برای ترم تابستان 4واحد دروس عربی و تاریخ بیهقی دوره دانش پذیری را که مانده بودم برداشتم حال 3سوال دارم
1- به نظرتون نمره12 گرفتن بدون نمره میان ترم سخت نیست به نظرتون به ترم بعدی موکول کنم بهتر نیست؟2- آیا سوالات نسبت به ترم های قبل از نظر مشکل وآسانی فرق خواهند داشت؟
3- میتونم درنهایت در امتحان پایان ترم تابستان شرکت نکنم یا حذف اضطراری بکنم؟ متشکرم

نوشته اصلی توسط
masood48
با سلام من دانشجوی ارشد ادبیات هستم که برای مهر ماه ترم سوم میشوم برای تابستان 4 واحد برداشتم سه سوال داشتم خواهشا جواب دهید:
1- آیا تابستان میان ترم میدن وسوالات نسبت به نیمسال اول ودوم از نظر مشکل بودن فرق دارد؟
2- از نظر هزینه پولش 514000هزاتومان میشه آیا ارزش دارد هزینه کنم یا برای ترم بعد بماند؟ چون کلا 14واحد مانده
3- اگر بخواهم حذف کنم چگونه اقدام کنم امکانش هست؟ با تشکر
با سلام
دوست گرامی سوالات ترم تابستان اندکی ساده تر و راحتر از ترم های عادی پیام نور می باشد.
فقظ حداکثر یک دور منبع مذکور درس رو بخونید حتما قبول هستید
شما بطور خودکار اگر در امتحان ترم تابستان شرکت kنکنید حذف اضطراری بدون بازگشت شهریه خواهید کرد و راهی به غیر از این نخواهید داشت و حذف اضطراری از طریق سایت گلستان نیاز نیست انجام بدید
ضمنا دریافت پاسخ سوالتتون تامل بیشتری کنید و از ارسال پست ها متوالی و اسپم خودداری کنید
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeidking
-
باسلام دوست عزیز از اینکه جواب دادید ممنونم اما اگر کمی دقت کنی خودت هم متوجه میشی خیلی گنگ جواب دادی وپاسخت واضح نیست در ضمن یکی از سوال ها را اصلا جواب ندادید امید وارم بیشتر دقت کنید چون ما به شما اطمینان داریم بازم متشکرم
-

نوشته اصلی توسط
masood48
باسلام دوست عزیز از اینکه جواب دادید ممنونم اما اگر کمی دقت کنی خودت هم متوجه میشی خیلی گنگ جواب دادی وپاسخت واضح نیست در ضمن یکی از سوال ها را اصلا جواب ندادید امید وارم بیشتر دقت کنید چون ما به شما اطمینان داریم بازم متشکرم
سلام,طه جان خوب جواب دادن
دوست عزیز ترم تابستان و بقیه ترم ها از نظر سختی فرقی نداره,میانترمی در کار نیست,چون خودخوان ارائه میشه
بستگی داره,اگه پیش نیاز ترم بعد رو دارین,تابستون بگیرین به نفع ترم بعد تون میشه
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
منظور از معدل کل.معدل کل ترم قبل هست یا معدل کل دانشگاه؟
من ترم قبل مشروط شدم و 19 واحد برام مونده و معدل کل دانشگاه 12.78 بدون محاسبه ی مردودی هست و ورودی 86 هستم...
می تونم ترم بعد 19 واحد انتخاب کنم
ممنون میشم از راهنماییتون...
-
سلام یه سوال داشتم از محضرتون اگه میشه زودتر جواب بدید ممنمون میشم ..من دانشجوی ورودی 86 هستم ترم قبل مشروط شدم و این ترم اخر منه و سقف انتخاب واحدم 12 و چون 16 واحدم مونده 4 واحد کم میارم و چون ترم اخرم دوستان گفتن میتونی تمام واحداتو برداری منم وقتی به مسول اموزش رشته ام رفتم و این مسله رو باهاش درمیان گذاشتم گفت معدل کل تو با احتساب نمرات مردودی زیر 12 هستش و نمیتونی برداری . معدل کل منم هم بدون احتساب نمرات مردودی بالای 13 هستش حالا من موندم چیکار کنم شما کمکم کنید .. خواهشا زودتر جوابمو بدید اخه وقت ندارم
-

نوشته اصلی توسط
pixpix
سلام یه سوال داشتم از محضرتون اگه میشه زودتر جواب بدید ممنمون میشم ..من دانشجوی ورودی 86 هستم ترم قبل مشروط شدم و این ترم اخر منه و سقف انتخاب واحدم 12 و چون 16 واحدم مونده 4 واحد کم میارم و چون ترم اخرم دوستان گفتن میتونی تمام واحداتو برداری منم وقتی به مسول اموزش رشته ام رفتم و این مسله رو باهاش درمیان گذاشتم گفت معدل کل تو با احتساب نمرات مردودی زیر 12 هستش و نمیتونی برداری . معدل کل منم هم بدون احتساب نمرات مردودی بالای 13 هستش حالا من موندم چیکار کنم شما کمکم کنید .. خواهشا زودتر جوابمو بدید اخه وقت ندارم
با سلام
بله متاسفانه کاری نمیشه کرد و روالی که اموزش مرکز دانشگاهتون گفتند در مورد طبق قوانین پیام هست و باید انجام داد متاسفانه کاری نمیشه کرد و برای خیلی از دوستان منم هم این طور اتفاقی افتاد و ناچرا یک ترم بیشتر خوانند.
موفق باشید
روزگار خوش
-
من ورودی 86 هستم باید نمرات مردودی رو حساب نککن تو معدل من ولی حساب کردن ایا قوانین تغیر کرده
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام
بله متاسفانه کاری نمیشه کرد و روالی که اموزش مرکز دانشگاهتون گفتند در مورد طبق قوانین پیام هست و باید انجام داد متاسفانه کاری نمیشه کرد و برای خیلی از دوستان منم هم این طور اتفاقی افتاد و ناچرا یک ترم بیشتر خوانند.
موفق باشید
روزگار خوش
l
من ورودی 86 هستم باید نمرات دروس مردودی حساب نشه اخه من اون دروس رو هم قبول شدم ولی حساب کردن حساب نکنن معدل کل من بالای 13 هست اینطور بشه میتونم تمام واحدامو بردارم
-
سلام من ترم آخر هستم 21 واحد دارم ترم قبل مشروط شدم ورودی 86 هستم معدل کلم هم 13/95ولی کارشناسم میگه محاسبه معدل با احتساب نمرات مردودیت 11/86 می شود آخه این انصافه با این شرایط اقتصادی مردم و 12 صدم تا 12 من یک ترم دیگر عمرم رو تلف کنم. متشکر