-
02-09-2011, 07:37 PM
جلسه کادر فني تيم ملي با بازيکنان تشکيل شد
تيم ملي ساعت 19:30 امروز به وقت ايران در ورزشگاه بن زايد شهر ابوظبي به مصاف تيم ملي روسيه خواهد رفت.
نخستین جلسه کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران با بازیکنان پیش از دیدار دوستانه با روسیه، بعدازظهر روز سه شنبه در هتل روتانا پارک ابوظبی برگزار شد و دو دیدار اخیر تیم روسیه مورد آنالیز و تحلیل قرار گرفت.
در این جلسه علیرضا منصوریان مربی تیم ملی اهمیت دیدار چهارشنبه شب با روسیه بویژه پس از حذف از جام ملتهای آسیا را به بازیکنان یادآور شد و به آنان گفت که در این مسابقه با انجام یک بازی خوب و قابل قبول، حقانیت فوتبال ایران را برابر یکی از تیمهای خوب اروپا و میزبان جام جهانی 2018 به اثبات برسانند.
گفتنی است، تیم ملی ساعت 19:30 امروز به وقت ایران در ورزشگاه بن زاید شهر ابوظبی به مصاف تیم ملی روسیه خواهد رفت. .
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
-
02-09-2011 07:37 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
02-09-2011, 07:37 PM
به منظور تماشاي بازي تيم ملي ايران مقابل روسيه؛ كرش وارد ابوظبي شد
'کارلوس کرش' گزينه اصلي سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران براي تماشاي ديدار تيم ملي فوتبال کشورمان مقابل روسيه دقايقي پيش وارد ابوظبي شد.
عباس ترابيان رييس کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال وي را دراين سفر همراهي مي کند.
گفتني است؛ ''کارلوس کرش'' دوشنبه شب براي انجام مذاکرات نهايي درخصوص قبول سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران وارد کشورمان شده بود.
اين مربي درطول اقامتش در ايران با مسوولان فدراسيون فوتبال و ورزش کشور ديدار و گفت و گو کرد.
تيم ملي فوتبال کشورمان تا ساعتي ديگر در يک ديدار دوستانه مقابل تيم ملي روسيه قرار خواهد گرفت.
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
-
02-18-2011, 01:05 PM
pnugirl
ترابیان:آماده مذاکره با دیگر گزینههای خارجی هستم.
عباس ترابیان درباره ادامه مذاکره با دیگر گزینه های خارجی تیم ملی گفت: تا روز شنبه که جلسه کمیته فنی برگزار خواهد شد باید منتظر ماند تا دید تصمیم آنها چیست اما کمیته بین الملل در هر حال آماده مذاکرات با گزینه های دیگر هم هست.
رئیس کمیته فوتسال در ادامه با اشاره به بازی مقابل برزیل گفت: تیم برزیل با همه نفراتش به اصفهان خواهد آمد و ستادی در هیات فوتبال استان اصفهان تشکیل شده که البته با همکاری باشگاه گیتی پسند که اسپانسر این رقابت هاست میزبانی از قهرمان بلامنازع فوتسال جهان را بر عهده دارند.
وی اظهار داشت: تیم فوتسال شهید منصوری قرچک قهرمان لیگ باشگاه های کشور شده و فردا طی مراسمی پس از بازی پیروزی و شهید منصوری قرچک که برای اهدای کاپ و جوایز تیم قهرمان برگزار خواهد شد من و علی کفاشیان حضور خواهیم داشت. به هر جهت این تیم نماینده فوتسال در رقابت های لیگ باشگاه های آسیاست و در این رقابت ها شرکت خواهد کرد.
-
02-18-2011, 01:06 PM
pnugirl
جلالی: در مورد تیم امید صحبتی با من نشده است
مجید جلالی از روز گذشته با تماسهای متعدد خبرنگاران روبهرو شد و میگویند قرار است این مربی هدایت تیم فوتبال امید ایران را برعهده بگیرد. جلالی در خصوص این موضوع میگوید:« خبرنگاران مدام با من تماس میگیرند و در این مورد سوال میکنند ولی خودم هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم و در مورد تیم امید صحبتی با من نشده است.»
جلالی در پاسخ به این سوال که اگر پیشنهاد هدایت تیم امید به صورت رسمی به شما ارائه شد حاضر هستید آن را قبول کنید، تاکید میکند:« من به دلیل تجربیات قبلی دوست ندارم در مورد موضوعی که اتفاق نیفتاده حرف بزنم و این اصلا خوب نیست که وقتی بحثی به میان نیامده است بخواهم صحبت کنم.»
او در خصوص انصراف کارلوس کرش از تیم ملی و حاشیههایی که در این مورد به وجود آمد خاطرنشان میکند:« واقعا عجیب است که الان کرش تبدیل به همه مشکل فوتبال ایران شده است. انگار همه چیز در فوتبال ایران درست بود و ما منتظر این مربی بودیم تا بیاید و فوتبال ایران را به پرواز در بیاورد. من نمیگویم فوتبال ایران مشکل مربیگری ندارد ولی معتقدم مشکل اصلی فوتبال ما در مربیگری نیست و بهتر است دنبال حل مشکلات اصلی باشیم.»
جلالی در پایان حرفهایش در مورد بازی حساس فولاد و مس کرمان میگوید:« بازی بسیار سختی است ولی تیم ما در حال رشد است و حتما مس کرمان را شکست خواهیم داد. هدف ما در این فصل جزو قرار گرفتن در بین ۶ تیم اول است حتی برای رسیدن به رتبههای بهتر تلاش میکنیم
-
02-18-2011, 01:07 PM
pnugirl
مخالفت ايران با مبلغ پيشنهادي نيجريه براي پرداخت غرامت
فدراسيون فوتبال ايران مبلغ پيشنهادي نيجريه براي پرداخت غرامت را نپذيرفت.
لغو يک طرفه و خارج از عرف و قرارداد منعقد شده از سوي نيجريه باعث شد فيفا رسما ايران را در اين زمينه محق بداند.
به اين ترتيب، مقامات فوتبال نيجريه به خاطر آنچه که در ادبيات فيفا بينظمي و عمل خلاف قانون اطلاق ميشود به پرداخت جريمه و غرامت راضي شدند.
نيجريه دليل بر هم زدن اين بازي از قبل هماهنگ شده را از يک هفته مانده به بازي مصدوميت برخي از بازيکنان اصلي و کليدي خود عنوان کرده بود اما بعدها مشخص شد که اين کشور به دلايل غير ورزشي اقدام به لغو قرارداد منعقد شده با فوتبال ايران کرده است.
اسوشيتدپرس نوشته است: مقامات فدراسيون فوتبال ايران پس از اين اتفاق، مبلغ 300 هزار دلار درخواست کردند که پرداخت 200 هزار دلار از سوي مقامات نيجريه مورد قبول قرار گرفته است. نيجريه روز سه شنبه اعلام کرد 200 هزار دلار پرداخت ميکند اما مقامات فدراسيون فوتبال ايران تاکنون پاسخي به اين موضوع ندادهاند و با اين شرايط به نظر ميرسد بر مبلغ قبلي پافشاري ميکنند.
ديدار اين دو تيم قرار بود 26 آبان سال 89 در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
-
02-18-2011, 04:53 PM
pnugirl
ترابيان مطرح کرد:ادامه مذاکرات با کارلوس کرش
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال از ادامه مذاکره با کارلوس کرش خبر داد و گفت: کرش اعلام آمادگي کرده است که به عنوان مشاور در کنار تيم ملي فوتبال ايران باشد.
عباس ترابیان با اعلام این خبر افزود: پس از آنکه کارلوس کرش از همکاری با فدراسیون فوتبال ایران انصراف داد، تماسهای ما با این مربی پرتغالی ادامه پیدا کرد و طی روزهای گذشته چندین بار با او تماس داشتهایم.
وی در ادامه از علاقه کارلوس کرش به کشورمان به نیکی یاد کرد و گفت: این مربی پرتغالی پذیرفته و پیشنهاد کرده است که به عنوان مشاور در کنار تیم ملی فوتبال کشورمان باشد و در زمانهای تعیین شده به ایران سفر کرده و نقطه نظرات فنی خود را با مربیان این تیم و مسئولان فدراسیون در میان بگذارد.
سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال با تاکید براینکه کارلوس کرش پیشنهاد فدراسیونهای فوتبال عربستان و آنگولا و دو تیم برزیلی را رد کرده است، گفت: ما برای اینکه کارلوس کرش به عنوان مشاور فنی در کنار تیم ملی فوتبال ایران باشد، رضایت نداریم و به دنبال این هستیم که به شکلی دیگر از این مربی پرتغالی در فوتبال ایران استفاده کنیم.
ترابیان که در برنامه ورزش و مردم گفتگو می کرد، اظهار داشت: به حضور کارلوس کرش در فوتبال ایران خوشبین هستم. در صبحتهایی که طی روزهای اخیر با این مربی داشتهام، تاکید کردم برای حضور در تیم ملی فوتبال ایران در قراردادی که پیش از این به او پیشنهاد شده است، دست نخواهیم برد و رقم قرارداد همانی است که پیش از این مشخص شده و به توافق طرفین رسیده بود.
وی در خاتمه تصریح کرد: کرش به ایران و فوتبال کشورمان علاقمند است و تمایل دارد در فوتبال ما فعالیت کند اما باید نگرانیهای این مربی برطرف شود. ما باید راههایی پیدا کنیم که نگرانیهای کرش برای حضور در فوتبال ایران برطرف شود.
-
02-18-2011, 04:53 PM
pnugirl
كفاشيان:سرمربي تيم اميد فردا مشخص ميشود
رييس فدراسيون فوتبال گفت: اعضاي کميته فني در جلسه فردا (شنبه) موضع فدراسيون نسبت به ايراني يا خارجي بودن سرمربي تيم ملي تعيين ميکنند هرچند سرمربي ايراني تيم اميد در اين جلسه تعيين خواهد شد.
علي کفاشياندرباره موضعگيري فدراسيون فوتبال نسبت به بحث انتخاب سرمربيان تيمهاي ملي بزرگسالان و اميد با توجه به نشست شنبه (فردا) کميته فني بدين منظور، اظهار کرد: بالاخره ما درصدد آن هستيم تا بهترين مربيان براي تيمهاي بزرگسالان و اميد ايران انتخاب شوند تا بتوانند کمک خوبي به پيشرفت فوتبال ملي ما داشته باشند. پس از ارزيابي شرايط فدراسيون به اين نتيجه رسيده بود که يا از مربيان خارجي درجه يک دنيا استفاده کند يا اگر تنها ميتواند مربيان درجه متوسط خارجي را به کشور بياورد، در اين شرايط همان مربيان داخلي گزينههاي بهتري هستند.
** پاسخ منفي کوئيروش باعث نشد قيد آوردن سرمربي خارجي را بزنيم
وي افزود: بر اين اساس کار را شروع کرديم و کميته بينالملل فدراسيون با در دست داشتن نظرات و کارشناسيهاي انجام شده در قبل، کار بررسي گزينههاي مختلف و احيانا مذاکره با آنها را آغاز کرد. کارلوس کوئيروش يکي از گزينههاي فوقالعاده بود که همه در جريان چگونگي مذاکرهها و برقراري تعامل با اين مربي قرار گرفتند، اما متاسفانه در پايان او تصميم گرفت نيايد. الان هم با بوجود آمدن اين وضعيت يکمرتبه تصميم نگرفتيم قيد مذاکره با مربيان خارجي را زده و براي تيم ملي بزرگسالان سرمربي ايراني انتخاب کنيم؛ چرا که تصميم نهايي براي بحث فوق را به جلسه کميته فني موکول کرديم.
** سرمربي تيم اميد فردا مشخص ميشود
کفاشيان گفت: تنها شرايطي که پس از نيامدن کوئيروش متفاوت شد بحث سپردن مديريت و نظارت بر تيمهاي ملي بود که ميخواستيم او ضمن پذيرش سرمربيگري تيم ملي، در انتخاب سرمربي تيمهاي اميد و رده پايه هم نقش تعيين کنندهاي داشته باشد. اما اکنون فرصت بيشتري براي صرف در انتخاب سرمربي تيم اميد نداريم و با توجه به فرارسيدن بازيهاي اين تيم، بايد هرچه زودتر سرمربي آن را مشخص کنيم؛ لذا در جلسه کميته فني که فردا برگزار ميشود، قطعا اين کار را خواهيم کرد.
** ايراني يا خارجي بودن سرمربي تيم ملي را کميته فني تعيين خواهد کرد
رييس فدراسيون با تاکيد بر اينکه رويکرد ما نسبت به انتخاب سرمربي تيم ملي بزرگسالان با پاسخ منفي کوئيروش تغييري نکرده، به ايسنا گفت: اينکه ما از اين پس چه سياستي نسبت به انتخاب سرمربي آينده تيم ملي داشته باشيم، در جلسه کميته فني رقم ميخورد. با توجه به اينکه هنوز براي اين انتخاب فرصت داريم و عجلهاي در کار نيست، لذا فردا تعيين ميشود که آيا همچنان دنبال بررسي و مذاکره با مربيان بزرگ خارجي باشيم يا اينکه بهتر است هدايت تيم ملي براي مدت چندين سال را به مربيان داخلي بسپاريم.
وي در پاسخ به اين سوال که طبق مواضع قبلي مسوولان فدراسيون مگر کميته فني تنها نقش مشورتي براي شما ندارد که اکنون ميگوييد کميته فني سياست آتي ما را براي انتخاب سرمربي تيم ملي تعيين ميکند، تصريح کرد: در گذشته چنين صحبتها و مواضعي مطرح شد، اما اکنون هر تصميمي در جلسه کميته فني درباره رويکرد ما نسبت به انتخاب سرمربي گرفته شود، براي فدراسيون حکم است و از آن تبعيت خواهيم کرد. تمامي اعضا در جلسه فردا خواهند بود و عباس ترابيان، سرپرست کميته بينالملل هم در آن شرکت کرده وگزارشي را نسبت به روند بررسي و مذاکرهها براي مربيان خارجي ارايه ميکنند.
** اگر قرار بر آوردن مربي خارجي باشد او بايد در ايران بماند
کفاشيان با اشاره به خواستهها فدراسيون در مذاکره و آوردن مربيان خارجي بزرگ، گفت: فدراسيون درصدد آن است تا هر مربي بزرگي که ميخواهد با ايران همکاري کند، بايد تمام تمرکزش را معطوف به اين فوتبال کرده و واقعا با حضور فيزيکي در ايران، براي تيم ملي ما وقت بگذارد. ما معتقديم با هر مربي که توافق ميشود او بايد در کشور ما بماند نه آنکه فقط براي چهار بازي اينجا باشد بعد براي مدت قابل توجهي از کشور خارج شود؛ فدراسيون معتقد است اگر بنا بر اين باشد، همان بهتر که از سرمربي خارجي استفاده نکرده و هدايت تيم ملي را به مربيان ايراني بسپاريم.
** سرمربي تيم اميد بايد در ليگ هم کارنامه خوبي داشته باشد
رييس فدراسيون با تاييد گزينههاي ايراني مطرح شده براي سرمربيگري تيم اميد از جمله مجيد جلالي، در اينباره تصريح کرد: به هر حال ما مربيان ايراني خوب و توانمند متعددي داريم که در اين مقطع ميتوانند هدايت تيم اميد را برعهده گيرند. ما سعي ميکنيم از مربياني براي تيم اميد استفاده کنيم که ضمن مهارت و تجربه بالا براي کار در اين رده، در مسابقات ليگ هم کارنامه خوبي داشته باشند. صحبتهايي انجام شده و موضوع در جلسه فردا نهايي خواهيم کرد.
** جا براي افاضلي زياد داريم!
وي درباره آينده کاري هومن افاضلي (مربي موقت تيم اميد) در اين تيم و برنامه فدراسيون براي او، خاطرنشان کرد: افاضلي هم از مربيان خوب ماست که جا براي او زياد داريم. البته اين مربي هنوز در سيستم ما حضور دارد و بايد ديد چه تصميمهايي در جلسه فردا گرفته ميشود.
** فعلا فريدون معيني امور تيم جوانان را جلو ميبرد
کفاشيان درپاسخ به اين سوال که آيا در جلسه فردا صحبتي درباره سرمربي تيم جوانان هم مطرح خواهد شد، گفت: در حال حاضر بحث و تبادلنظر درباره مربيان تيمهاي اميد و بزرگسالان در اولويت قرار دارند و قطعا در آينده براي تيم جوانان هم تصميم لازم را ميگيريم. ضمن اينکه اکنون فريدون معيني به نمايندگي از کميته فني برنامهها و کارهاي مربوط به تيم جوانان را جلو ميبرد.
-
02-23-2011, 04:28 PM
pnugirl
توافق فدراسيون فوتبال نيجريه با ايران براي پرداخت غرامت بازي انجام نشده
فدراسيون فوتبال نيجريه از توافق با فدراسيون ايران در مورد پرداخت مبلغ 200 تا 250 هزار دلار به عنوان غرامت در ازاي انصراف از انجام بازي دوستانه اي که قرار بود 26 آبان ماه گذشته در تهران برگزار شود، خبر داد.
سايت هاي خبري نيجريه روز چهارشنبه در اين خصوص نوشتند: ''اولاجير آدمولا'' سخنگوي فدراسيون نيجريه اعلام کرده است، دو طرف در مورد مبلغ فوق به توافق رسيده اند و فدراسيون نيجريه به زودي اين مبلغ را به فدارسيون ايران پرداخت خواهد کرد.
اين در حاليست که فدراسيون ايران در ابتدا مبلغ 300 هزار دلار را درخواست کرده بود و چندي پيش هم ''موسي آمادو'' دبير کل فدراسيون فوتبال نيجريه گفته بود، مذاکرات هنوز ادامه دارد.
به گفته مقامات نيجريه اي اگر ايران از طريق فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) درخواست غرامت مي کرد، اين مبلغ بسيار بيشتر مي شد.
نيجريه دليل لغو ديدار دوستانه با ايران را غيبت تعدادي از بازيکنان کليدي خود اعلام کرده بود.
-
02-24-2011, 03:28 PM
pnugirl
کفاشیان: هدف قطری ها ایجاد جنگ روانی است/ عجله ای برای انتخاب سرمربی نداریم
رییس فدراسیون فوتبال در واکنش به نامه السد قطر به کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تغییر محل بازی این تیم برابر استقلال به دلیل آنچه "ناامنی" خوانده شده گفت که اقدام قطریها تنها برای ایجاد جنگ روانی است و ایران آماده است میزبانی رقابتهای مختلف را بر عهده داشته باشد.
علی کفاشیان پس از پایان سمینار ویژن فدراسیون فوتبال گفت: فعال شدن فوتبال پایه با طرح آسیا ویژن و ایران ویژن فعال و موفق خواهد شد. ما با برگزاری این گونه سمینارها قصد داریم تا با سیاستهای جدید مسئولان afc برای طرح های ویژن آسیا و ایران ویژن و فازهای اجرایی آنها آشنا شویم و بستر رشد و گسترش را فراهم کنیم. استانهایی چون اصفهان، همدان، فارس و قزوین از استانهایی هستند که در این امر فعالند. باید این استانها مرتبا گزارشات خود را برای اجرایی شدن و فعالیت این طرح ها ارائه دهند تا دیگر استانها با اعلام نیاز برای فعال شدن، آمادگی خود را اعلام کنند.
وی درباره انتخاب سرمربی تیم ملی گفت: ما نباید عجله کنیم. روی گزینه های داخلی و خارجی بررسیهای لازم صورت می گیرد و سعی ما بر این است تا بهترین گزینه را انتخاب کنیم.
کفاشیان در پاسخ به این موضوع که آحاد جامعه علاقه دارند تا سرمربی تیم ملی خارجی باشد اظهار داشت: ما با بررسی گزینه های خارجی و داخلی تمامی شرایط خود و آنها را مطرح و بررسی می کنیم و در واقع هدفمان انتخاب برترین گزینه است.
رئیس فدراسیون در پاسخ به اینکه تیم السد قطر با ارسال نامه ای، عدم حضور خود را برای برگزاری مسابقه در ایران به دلایل ناامنی اعلام کرده افزود:این حرف بی پایه و اساس است. معتقدم قصدشان ایجاد تشنج و جنگ روانی است. چرا که اکنون تیم قرقیزستان برای انجام دیدار مقدماتی المپیک لندن درایران حضور دارد.همچنین تیم ملی فوتسال بزرگسالان بانوان اوکراین نیز برای برگزاری چند دیدار تدارکاتی در کمپ تیمهای ملی به سر می برد و تیم ملی برزیل در اصفهان به مصاف تیم ملی فوتسال بزرگسالان آقایان می رود. بر همین اساس ما در سمیناری صبح امروز برگزار شد آمادگی خود را به مسئولان afcاعلام کردیم تا در سال آینده هر میزبانی را بر عهده بگیریم.
کفاشیان در باره حق پخش تلویزیونی و باز خورد آن در مجمع سازمان لیگ گفت: ما همه شرایط را بررسی می کنیم.باید دید پخش هر دقیقه فوتبال چقدر برای سازمان صدا و سیما هزینه دارد.سازمان صدا و سیما برای هر دقیقهای که سرگرمی برای مردم ایجاد می کند، چقدر هزینه می کند؟ به جرات می توان گفت که حجم زیادی از برنامه روزانه یا هفتگی را فوتبال در بر می گیرد. ما حضور دوربینها در ورزشگاهها بررسی می کنیم و مشکلات خود و آنها را حل و فصل خواهیم کرد.
وی در پایان در خصوص رقمی که برای حق پخش برآورد شده بود و کارشناسان آن را ۱۵۰ میلیارد تومان می دانستند، اما در سه سال گذشته با رقمی بسیار پائین تر از این رقم، صدا و سیما با فدراسیون به توافق رسیده بود گفت: ما این رقم را نمی توانیم برای امسال تائید کنیم و باید بررسی های لازم در این مورد صورت گیرد.سازمان صدا و سیما برای هر دقیقه ای که سرگرمی می سازد چقدر هزینه می کند و چقدرآگهی می گیرد. به عنوان مثال برای یک سریال یا یک مسابقه فوتبال باید بررسی کرد که چقدر آگهی می گیرد و چه مقدار هزینه صرف می کند. بر همین اساس در خصوص این موضوع نیز ما بررسی های لازم را انجام خواهیم داد و در نهایت مبلغ نهایی را اعلام خواهیم کرد.
-
02-24-2011, 03:29 PM
pnugirl
منصوریان: تکلیف کنند سرمربی تیم ملی میشوم
- اخباری در خصوص آینده کاری علیرضا منصوریان به گوش میرسد. این درست است که یکی از گزینههای اصلی سرمربیگری تیم ملی هستی؟
* اگر راستش را بخواهید به صورت مستقیم به من پیشنهاد نشده اما همانطور که در جریان هستید آقای کفاشیان هم در یک مصاحبه اعلام کرده که منصوریان هم میتواند سرمربی تیم ملی باشد.
- در صورتی که این پیشنهاد را به تو بدهند میپذیری؟
* من یک سرباز هستم در این فوتبال و هر تکلیفی که بر عهده من گذاشته شود را با میل انجام میدهم.
- این جمله تو به این معنی است که اگر سرمربیگری تیم ملی به تو پیشنهاد شود قبول میکنی؟
* اگر به من تکلیف کنند که سرمربی تیم ملی باش قبول میکنم و انجام تکلیف میکنم تا دینی را که فوتبال ایران بر گردن من دارد ادا کنم.
- آمادگی پذیرفتن این کار را داری؟
* تا حدود زیادی این آمادگی را دارم و سعی میکنم کمبودهایم را هم با حمایت دوستان و متخصصین و پیشکسوتان و مطالعه جبران کنم.
- قطعا مشاورانی هم داری، نظر آن ها و پیشکسوتان و کسانی که نظرشان برایت مهم است چیست؟ مشورت هم کردی در این خصوص؟
* من انسان مشورت مداری هستم و هیچ کاری را بدون مطالعه و مشورت انجام نمیدهم. البته هنوز که نه به دار است و نه به بار اما من هم مشورت کردم و هم مطالعه. میدانم که کار خطیری است و احتمال هرچیزی در پس پذیرفتن این پیشنهاد هست اما در عین حال انسان ریسک پذیری هم هستم و شجاعت انجام این ریسک را هم دارم. در این زمینه هم با خیلی از متخصصین و پیشکسوتان مشورت کردم و نظر خیلیها را جویا شدم.
- گویا ناصر حجازی از جمله پیشکسوتانی است که با این کار خیلی موافق است و حتی مصاحبههایی هم در این خصوص کرده.
* من با پیشکسوتان زیادی مشاوره کردم اما ناصر خان جزو افرادی است که نظرش بسیار برای من قابل احترام و تاثیر گذار است. ایشان به من لطف زیادی دارد و من از وی تشکر میکنم. اتفاقا به تازگی یک جلسه حضوری هم با آقای حجازی داشتم و کلی در این خصوص از ایشان مشورت گرفتم. ناصرخان من را خیلی دلگرم کرد. من همیشه از نظرات کارشناسی ناصرخان در دوران فوتبال و مربیگریام استفاده کردم و تا روزی که در فوتبال باشم در همه کارهای ورزشیام با ناصرخان مشورت میکنم و نظر ایشان را در تصمیمهایم لحاظ میکنم. همین که شخصی مثل ناصر حجازی به آینده کاری من اعتقاد دارد برای من کلی پشتگرمی محسوب میشود. همچنین پیشکسوتان و بزرگان دیگر فوتبال هم که در این راستا از من حمایت کردند هم به من دلگرمی دادند. بزرگانی مثل منصورخان پورحیدری و علی آقای پروین.
- این احتمال هم وجود دارد که سرمربی ممتاز خارجی به ایران بیاید و از تو بخواهند که کماکان دستیار باشی.
* همانطور که گفتم به عنوان یک سرباز هر تکلیفی که بر گردن من گذاشته شود را میپذیرم.
- بازی سپاهان و استقلال در پیش است. جنگ استقلالیهای قدیم و جدید را چطور میبینی؟
* هر دو تیم استقلال و سپاهان در بهترین شرایط قرار دارند. سپاهان به آن درجه از آمادگی رسیده که حتی در روزی که سه تا از بهترین بازیکنانش مثل نویدکیا، جانواریو و توره را هم ندارد میرود خارج از خانه بازیاش را میبرد و بر میگردد. یا به راحتی دربی بزرگ اصفهان را میبرد. این اتفاقات ساده رقم نمیخورد. درایت یک مربی بزرگ و با تجربه مثل امیر قلعه نویی پشت این تیم است. امیر برای سپاهان خیلی زحمت کشیده. از طرف دیگر میبینیم که استقلال هم در شرایط ایده آلی قرار دارد. آنها بعد از تعطیلات صد در صد امتیازاتشان را گرفتهاند و همه بازی هایشان در لیگ و جام حذفی را بردند. قاطعانه هم بردند. حضور یک منصور پورحیدری در هر تیمی میتواند یک فرصت مغتنم باشد و استقلالیها به خوبی از تجربه پورحیدری استفاده میکنند.
اضافه شدن گده هم به اندازه کافی بر روند استقلالیها تاثیر مثبت گذاشته. ضمن اینکه از تجارب و انگیزههای پرویزخان مظلومی هم نباید به راحتی گذشت. از همه اینها که بگذریم هر دو تیم از مدیریت خوب و قوی برخوردارند که در ثبت نتایج خوبشان کمک میکند. به نظر من سپاهان در نیمه عقب زمینش از استقلال قدری جلوتر است و برتری دارد و خط حمله استقلال نسبت به سپاهان جلو است و بر این تیم برتری دارد. استقلال بهترین خط حمله لیگ را از نظر من دارد.
- چه تیمی قهرمان میشود؟
* الان برای پیش بینی قهرمان زود است ولی فکر میکنم یکی از دو تیم استقلال و سپاهان قهرمان شوند.