افشين قطبي پس از تمرين امروز تيم ملي گفت: از اين اردو راضي هستم و از رسانهها خواهش ميكنم كمك كنند تا روز آينده در ورزشگاه آزادي شاهد يك فضاي ايراني باشيم شك ندارم كه فردا ساعت 18 تماشاگران زيادي به ورزشگاه خواهند آمد زيرا عاشق كشورشان هستند.
وي ادامه داد: اگر مردم به تيم ملي زمان بدهند به اين تيم افتخار خواهند كرد. ما 4 ديدار پيش رو داريم و سعي ميكنيم در اين مسابقات با تركيبهاي مختلف به ميدان برويم تا تمامي بازيكنان را آناليز كنيم. چند بازيكن ديگر نيز مدنظر ما هستند كه در صورت تلاش بيشتر به تيم ملي دعوت خواهند شد.
قطبي با اشاره به ديدار فردا برابر ايسلند عنوان كرد: اين مسابقه يك محك جدي براي ما است. در صورت برگزاري مسابقات بيشتر با تيم هاي اروپايي حرفهايتر ميشويم.
سرمربي تيم ملي در مورد اعتراض بازيكنان به طاقتفرسا بودن تمرينات گفت: تمرينات ما سنگين نبوده است و ديروز يك تمرين ساده انجام داديم. امروز صبح نيز 70 دقيقه تمرين داشتيم و تمرين عصر نيز بيشتر مربوط به ضربات ايستگاهي بود.
وي در مورد اظهارات دستيار هلندي خود در مورد تمرينات افزود: هدفي داريم كه بايد به آن برسيم. بازيكنان بايد با هم هماهنگ شوند بعيد ميدانم بيوتر دستيارم گفته باشد تمرينات ما بچگانه بوده شايد منظورش اين است كه تمرينات ما ساده برگزار شده است. زيرا اكثر تمرينات تاكتيكي بود و فشاري از لحاظ جسمي به بازيكنان وارد نيامد.
قطبي ادامه داد: برگزاري اردوهاي 6 روزه و يكماه براي تيم ملي ديگر منسوخ شده است و مربيان تيم ملي بايد در زمان كم از تجربه خود استفاده كنند و با برنامه ريزي خوب كارشان را پيش ببرند بنابراين انتخاب بازيكنان بسيار مهم است.
قطبي در مورد اينكه در صورت شكست احتمالي برابر ايسلند امكان دارد تيم ملي به حاشيه برود گفت: كارم را بلد هستم و تجربه دارم. عكس العمل من هم هميشه حرفهاي بوده است. بازي دوستانه فقط يك گام براي رسيدن به جام ملتها است و بايد آينده نگر باشيم. در بازي دوستانه آمادگي بازيكنان و روش بازي مهم است البته در صورت كسب نتيجه خوشحال خواهيم شد؛ اما بايد در مورد مربيان در ديدارهاي رسمي قضاوت كرد.
وي در مورد ديدار برابر ايالت باسك در ماه ژانويه گفت: از اين مسابقه بيخبرم و به من چيزي در اين مورد گفته نشده است.