-
اخذ کارت آزمون ترم تابستان پیام نور در سیستم گلستان امکان پذیر شد
اخذ گزارش 428 "برنامه امتحان پایان ترم دانشجو" (کارت آزمون) در سیستم گلستان، از ساعت 15 مورخ 28/05/1389 از طریق مسیر زیر امکان پذیر می باشد.
منوی کاربر==>گزارش های آموزش==>دانشجو==>اطلاعات ثبت نام و امتحان ==>برنامه امتحان پایان ترم دانشجو
gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangınlara
öyle bişey varki sende çözemediğim
insanı çılgınlıklara sürüklüyo
6 کاربر پست armin200011 عزیز را پسندیده اند .
Borna66, M I R I, NIMA.N, ripek, sunyboy, زهره محبی
-
08-19-2010 06:41 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-
كارت آزمون ديگه چه صيغه ايه , كي كارت خواستند كه اينم دوميش باشه !!
-
اول اینکه از زدن پستهای اسپم خودداری کنید. توی تاپیک ها زیادی دیدم پست الکی میزنن .
دوم اینکه وقتی در فارغ التحصیلی گفتم برگه های انتخاب واحدتو بیار اونجا میفهمین که کارت آزمون چیه
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
کاربر مقابل پست NIMA.N عزیز را پسندیده است:
Borna66
-

نوشته اصلی توسط
hamid6
واسه ما که می بینن
من هنوز شهریه نریختم به حساب
فردا واریز کنم کی فعال میشه؟
-

نوشته اصلی توسط
sadaf-eng
واسه ما که می بینن
من هنوز شهریه نریختم به حساب
فردا واریز کنم کی فعال میشه؟
با سلام
بطور معمول بين 45 ساعت تا 72 ساعت طول مي كشه تا فعال بشه. اما ممكن هست زودتر فعال بشه
موفق باشيد
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
NIMA.N
-

نوشته اصلی توسط
nima.n
اول اینکه از زدن پستهای اسپم خودداری کنید. توی تاپیک ها زیادی دیدم پست الکی میزنن .
دوم اینکه وقتی در فارغ التحصیلی گفتم برگه های انتخاب واحدتو بیار اونجا میفهمین که کارت آزمون چیه
پوزش.
باور كنيد تو دانشگاه ما هيچوقت كارت نخواستند.
-
پوزش.

باور كنيد تو دانشگاه ما هيچوقت كارت نخواستند.
شما ببخشید بنده یکم لحنم تند بود . قصد جسارت نداشتم. فقط منظورم رعایت قوانین باشگاه بود.
در مورد کارت هم گفتم الان ممکنه نخواسته باشن ولی فردا برای فارغ التحصیلیتون به دردتون میخوره اینارو نگه دارید.
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
2 کاربر پست NIMA.N عزیز را پسندیده اند .
Borna66, hamid6
-
هنوزم میگه اطلاعات جهت چاپ موجود نیست
-
هنوزم میگه اطلاعات جهت چاپ موجود نیست
گزارش 428 را انتخاب کنید و از آن پرینت بگیرید.کارت آزمون
به ادرس زیر مراجعه کنید