-
آیا میشه از ترم تابستان انصراف داد؟
سلام دوستان
من برای ترم تابستون 6 واحد برداشتم
درسهای اندیشه1.تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی
بعد تو سایت زده که از گروه معارف فقط یه درس میشه برداشت
الان من باید چی کار کنم 4 واحد باید حذف کنم
اصلا میشه از ترم تابستون انصراف بدم ؟
یعنی هر 6 واحد رو حذف کنم؟
-
07-31-2010 12:13 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
hamid_diablo
سلام دوستان
من برای ترم تابستون 6 واحد برداشتم
درسهای اندیشه1.تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی
بعد تو سایت زده که از گروه معارف فقط یه درس میشه برداشت
الان من باید چی کار کنم 4 واحد باید حذف کنم
اصلا میشه از ترم تابستون انصراف بدم ؟
یعنی هر 6 واحد رو حذف کنم؟
با سلام
سوالات شما بطور كامل در ادرس زير پاسخ داده شده
فرم واریز شهریه و گزارش ثبت نام...
روزگار خوش
-
آيامىتوان دروس ترم تابستان رو حذف كرد؟
-
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
NIMA.N
-
باسلام خدمت دوستاى عزيزم،ازاينكه سوال اولم رو جواب داديد يه دنيا تشكر ولى من سوالمو مىخوام كاملتركنم ممنون مىشم اگه بازم كمكم كنيد
من 6واحدواسه ترم تابستون انتخاب واحد كردم ولىهنوزشهريه روواريزنكردم الان نمىخوام امتحاناروبدم سوالم اينكه اگه امتحانارو ندم شهريش به ترم بعد اضافه ميشه
يا اصلا نمىخوات شهريه اى بپردازم؟
قربونتون برم
منتظرپاسختون هستم
-
باسلام خدمت دوستاى عزيزم،ازاينكه سوال اولم رو جواب داديد يه دنيا تشكر ولى من سوالمو مىخوام كاملتركنم ممنون مىشم اگه بازم كمكم كنيد
من 6واحدواسه ترم تابستون انتخاب واحد كردم ولىهنوزشهريه روواريزنكردم الان نمىخوام امتحاناروبدم سوالم اينكه اگه امتحانارو ندم شهريش به ترم بعد اضافه ميشه
قربونتون برم
منتظرپاسختون هستم
-

نوشته اصلی توسط
royameh
قربونتون برم
منتظرپاسختون هستم

نوشته اصلی توسط
royameh
قربونتون برم
منتظرپاسختون هستم

با سلام
نه دوست عزيز در هر صورت كه شما در امتحانات شركت كنيد يا در امتحانات شركت نكنيد و انصراف بديد شهريه براتون منظور ميشه و اگر پرداخت نكنيد سيستم گلستان شما رو بدهكار مي كنه و در ترم بعدي اين بدهكاري به شهريه تون اضافه مي شه.
اگر مي خواستيد كلا در ترم تابستان انصراف بديد بايد در زمان مقرر كه تا تقريبا 5 مرداد مهلت داشتيد در سيستم گلستان انصراف مي داديد تا شهريه براتون منظور نشه.
موفق باشيد
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
Araz joon
-
سلام دوستان
من دانشجوىمهندسىكامپيوترهستم به دليل اينكه شهريه روواريزنكردم كارت ورودبه جلسم توسايت نميات اگه ممكنه تاريخ امتحان زبان ماشين وبرنامه سازى سيستم رو بهم بگيدتاريخش رونميدونم
باتشكر
-
سلام دوستان
من دانشجوى مهندسى كامپيوترهستم به دليل اينكه شهريه روواريزنكردم كارت ورودبه جلسم توسايت نميات اگه ممكنه تاريخ امتحان زبان ماشين وبرنامه سازىسيستم رو بهم بگيد تاريخش رونميدونم
باتشكرازشما
-

امتحانش تستي و تشريحي مورخ 89/6/13 شنبه ساعت 8 الي 10 صبح