-
سلام ممنون از این همه تلاش آدم کاری رو منت میذاره که کامل انجام داده است .من سوالاتتشریحی بدون پاسخ نامه تشریحی میخوام چی کار .
کتاب استادی و کتاب راه وکتاب طلایی جواب دارن منتی نمیزارن .سعی کنید انتقاد پذیر باشید.
ما وقتی به سایت شما رو میزنم میخوام کامل باشه . نه من تمام بچه های پیام نور حداقل ای انتظار از این سایت بزرگ رو دارن
-
12-25-2012 08:36 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
khob chera minevisin + pasokhname?????
-

نوشته اصلی توسط
مسیح آتش
سلام ممنون از این همه تلاش آدم کاری رو منت میذاره که کامل انجام داده است .من سوالاتتشریحی بدون پاسخ نامه تشریحی میخوام چی کار .
کتاب استادی و کتاب راه وکتاب طلایی جواب دارن منتی نمیزارن .سعی کنید انتقاد پذیر باشید.
ما وقتی به سایت شما رو میزنم میخوام کامل باشه . نه من تمام بچه های پیام نور حداقل ای انتظار از این سایت بزرگ رو دارن

نوشته اصلی توسط
negar.kh
khob chera minevisin + pasokhname?????

ببخشید دوستان بنده فکر نمکینم به شما بدهکاری داشته باشیم!! همه سوالات با هزینه بسیار بالایی تهیه شده و بصورت کاملا رایگان در باشگاه درج شده است!! شما سایتی نشون بدین که با این حجم وسیع و کامل نمونه سوالات را با پاسخنامه ور بصورت رایگان درج کرده باشه!!
بهتره قدر دان باشید! تمامی پاسخنامه های سوالات بصورت محرمانه هستند و هیچ جایی پیدا نمیشن اگر ما هم برخی از نمونه سوالات برایشان پاسخنامه دارن با هزار زحمت و با پول زیاد تهیه شده اند!! اگرهر کدام از عزیزان فکر میکنه از ما طلبکار هست و باید تمامی نمونه سوالاتی که ما رایگان درج میکنیم باید پاسخنامه داشته باشند بهتره به باشگاه تشریف نیاوره!! از بقیه دوستان با فهم و شعور بالا که از زحمات ما تشکر و قدر دانی میکنند و باعث دلگرمی ما میشوند تشکر میکنیم. و اعلام میکنیم. در حد توان تلاش خواهیم کرد عین گذشته بهترین منبع برای نمونه سوالات و اخبار پیام نور و... باشیم.
با احترام مدیریت باشگاه دانشجویان پیام نور
3 کاربر پست sunyboy عزیز را پسندیده اند .
Borna66, farid1352134, jervis
-
-

نوشته اصلی توسط
mandaniha
با سلام
ممنون دوست گرامی لطف دارید
و امیدوارم همه کابران عین شما دوستان یک ذره قدر شناس و اندکی عقل و شعور معرفت استفاده از باشگاه را داشته باشند
ما هم در حدتوان خوشحال می شویم به هم نوعان خود کمک و یاری رسانیم
روزگار خوش
3 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند .
bluberry, farid1352134, فاطمه10507
-
-
سلام .انصافا نیمسال دوم رو که گفتن با پاسخنامه، با پاسخنامه هست.
-

نوشته اصلی توسط
farid1352134
سلام .انصافا نیمسال دوم رو که گفتن با پاسخنامه، با پاسخنامه هست.

با سلام
خواهش دوست گرامی و لطف داریم و قطعا همین طور هست و هدف باشگاه هم همین هست که به هم نواعان به حدتوان کمک کند
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
farid1352134
-

نوشته اصلی توسط
MEHR_MGA
با سلام
خواهش دوست گرامی و لطف دارید و هدف باشگاه هم همین هست که به هم نواعان به حدتوان کمک کنیم و امیدوارم بازهم بتونیم و خدا به ما اجر و توانیم بده که در خدمت شما دوستان باشیم.امین
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
farid1352134
-
اقا اجرتون با خدا یک دنیا ممنون از لطفتون
کاربر مقابل پست mostafashahi عزیز را پسندیده است:
farid1352134