-
درس تفسیر ترتیبی قرآن 1
به نام یگانه هستی بخش
سلام
دوستانی که گرایش علوم قرآن و حدیث هستن ، کسی درس تفسیر ترتیبی 1 ( تفسیر سوره یوسف (ع) از تفسیر صافی و البرهان ) رو گرفته ؟
کتاب یا جزوه این درس رو از کجا تهیه کردید ؟ مخصوصا تفسیر البرهانش رو ؟
ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدید .
کاربر مقابل پست فانوس 110 عزیز را پسندیده است:
jahan_sun
-
05-27-2010 05:46 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
با سلام کسی میدونه ترجمه تفسیر ترتیبی قران 1 رو از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم زود جواب بدید
-
بابا من امتحان دارم تو رو خدا ترجمه تفسیر ترتیبی1 سوره یوسف تفسیر صافی رو بذارین رو سایت من دارم دیوونه میشم
-
بابا من امتحان دارم تو رو خدا ترجمه تفسیر ترتیبی1 سوره یوسف تفسیر صافی رو بذارین رو سایت من دارم دیوونه میشم
-
پس چرا کسی جوابمو نمیده
-
کاربر مقابل پست jir jirak عزیز را پسندیده است:
jahan_sun
-
سلام دوست عزیز در صورت تهیه و حصول جزوه تفسیر ترتیبی قرآنی 1 لطفا یک نسخه به ایمیل من ارسال کنید با تشکر آدرس ایمیلم khaled.khasraji1@yahoo .com
-

نوشته اصلی توسط
فانوس 110
به نام یگانه هستی بخش
سلام
دوستانی که گرایش علوم قرآن و حدیث هستن ، کسی درس تفسیر ترتیبی 1 ( تفسیر سوره یوسف (ع) از تفسیر صافی و البرهان ) رو گرفته ؟
کتاب یا جزوه این درس رو از کجا تهیه کردید ؟ مخصوصا تفسیر البرهانش رو ؟
ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدید .

نوشته اصلی توسط
قاسمی فرخ
با سلام کسی میدونه ترجمه تفسیر ترتیبی قران 1 رو از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم زود جواب بدید

نوشته اصلی توسط
jir jirak

نوشته اصلی توسط
jir jirak

نوشته اصلی توسط
jir jirak
پس چرا کسی جوابمو نمیده

دوست گرامی
ابتداعا باید خدمتمون بگم این گونه کتاب ها را باید از کتاب فروشی ها تهیه کنید و در اینترنت و وب برای این گونه موارد جزوه نیست.. ضمنا فکر نکنید در اینترنت همه چیز یافت می شود و این تصور کاملا غلطی هست..
ضمنا در ارسال پست های تکراری تجدید نظر کنید که هیچ ترتیب اثری در پاسخگویی ندارد...
روزگار خوش