بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: مجسمه جنجالی ادیان

  1. #1
    50cent آواتار ها
    • 1,911
    • 1,528

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    979

    پیش فرض مجسمه جنجالی ادیان

    این تصویر یکی از مجسمه های هنری است که اخیرا در یکی از موزه های هنری معاصر جهان در مادرید پایتخت اسپانیا به نمایش گذاشته شده است. در این مجسمه یک مسلمان در حال سجده بر روی زمین قرار دارد و یک کشیش مسیحی در حال دعا بر پشت او نشسته و یک خاخام یهودی بر روی دوش کشیش مسیحی ایستاده و مشغول خواندن تورات است.


    به گزارش شیعه آنلاین، در کنار این مجسمه نیز یک شمعدان یهودی هفت شاخه که از دهانه یک قطعه سلاح یوزی بیرون آمده قابل مشاهده است. سازنده این مجسمه «یوجینیو مورینو» بوده و نام مجسمه را «پله های رو به آسمان» نهاده است. این اثر در بیست و نهمین دوره برپایی نمایشگاه هنری «ارکو» به نمایش درآمده است.
    مجسمه
    «مورینو» در تفسیر مجسمه می‌گوید منظورش از ساختن این مجسمه، نشان دادن همزیستی بین ادیان سه گانه و تلاش مشترک آنها برای رساندن انسان به خدا است!
    در حالیکه اگر چنین مفهومی مورد نظر وی بود می‌بایست هر سه نماینده ادیان دست در دست و در کنار همدیگر بصورت حلقه وار قرار می‌گرفتند. زیرا آنچه مفهوم همزیستی مشترک را بیشتر تداعی می‌کند حلقه است نه سوار شدن یکی بر دوش دیگری و آنهم نفر سومی به به خدا می‌رسد خاخام یهودی باشد! و آنکه در زیر دو نفر دیگر سجده کرده یک فرد مسلمان!
    این مجسمه در ساعات اولیه نمایشگاه به قیمت 50 هزار یورو فروخته شد.
    سفارت رژیم صهیونیستی به این مجسمه تنها به خاطر مجسمه کناری آن که بیرون آمدن شمعدان یهودی از یک اسلحه است شکایت کرده و آن را اهانت به یهودیان و اسرائیل دانسته است! در حالیکه هیچ یک از سفارت‌های کشورهای اسلامی در مادرید به این مجسمه اعتراض نکرده‌اند.
    لازم به ذکر است که شمعدان از رموز مقدس دین یهود است و معانی زیادی در معتقدات دینی یهود دارد. شمعدان و یا تصویر شمعدان درغالب خانه‌ها و ساختمان‌های عمومی و دولتی رژیم صهیونیستی دیده می‌شود.
    2 کاربر پست 50cent عزیز را پسندیده اند . okhi, yashar

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •