بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: 10 کشوری که غذاهای سالم تری دارند

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 6,736
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    2,876

    New6 10 کشوری که غذاهای سالم تری دارند


    طبق تحقیقاتی که مجله آمریکایی Forbes انجام داده، نام 10 کشور را اعلام کرد که سنت‌های غذایی آنها به حفظ اندام مناسب و طول عمر کمک می‌کند.

    به نقل از نووستی، سالم ترین غذاها متعلق به ژاپن هستند -
    که پایه اصلی غذاها با محوریت گوشت سفید و سبزیجات و غذاهای دریایی است - که در آنجا متوسط طول عمر 82 سال است و تنها 1.5% مردم دچار چاقی هستند.

    در جایگاه دوم، سنگاپور قرار دارد که در این کشور متوسط طول عمر همانند ژاپن 82 سال است و 1.8% مردم مبتلا به چاقی هستند. هرچند که غذای اصلی این کشور برنج است، اما ماهی و سبزیجات را بسیار مصرف می کنند.


    در بین سه کشور اول، چین نیز دیده می شود، دو سوم غذاهای چینی از سبزیجات، میوه، حبوبات یا غلات، ادویه، ریشه گیاهان، زنجبیل و سیر آماده می شود. شاید اگر مردم این کشور به سرخ کردن غذاها علاقمند نبودند، میانگین طول عمر آنها بسیار بیش از 73 سال می بود. در چین 1.8% مردم از چاقی رنج می برند.

    سوئدی‌ها نیز رژیم غذایی خوبی دارند، لبنیات و ترکیب آن با نان سیاه، ماهی و انواع توت ها که مواد اصلی غذاهایشان است، باعث شده است متوسط طول عمر مردم این کشور به 81 سال برسد. در عین حال 11% مردم سوئد دچار چاقی هستند.

    دلیل عدم چاقی فرانسویان که به علاقه مفرط خود به گوشت، شیرینی، پنیر با کالری بالا و شکلات شهرت دارند، یک معماست. تنها 6.6% مردم فرانسه وزن بیش از اندازه دارند و بطور متوسط 81 سال زندگی می کنند. البته مردم فرانسه ترجیح می دهند به دفعات متعدد اما به مقدار کم غذا بخورند و پختن در فر و یا تفت دادن را به سرخ کردن ترجیح می دهند.

    پس از آن در این فهرست کشورهای ساحل دریای مدیترانه قرار دارند: محصولات دریایی و روغن زیتون ایتالیا و اسپانیا شهرت دارد، راز یونان، ماهی و بادنجان است، در کره غذاها را تند کرده و در سرکه می خوابانند. و هرچند که غذای محبوب کره جنوبی گوشت گاو کباب شده روی ذغال است، اما مصرف سالانه گوشت در کره یک پنجم مصرف آن در آمریکاست.





    من همچنان بی امضاء









  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •