-
آيا اولين جلسه كلاسها تشكيل ميشه؟
من سال اولمه كه وارد دانشگاه پيام نور ميشم.ارشد قبول شدم. خواستم بدونم آيا معمولا اولين چلسه كلاسها (4/12) تشكيل ميشه يا نه؟چون بايد از مشهد بيام .اصلا اگه نتونيم يكي دو جلسه اول رو شركت كنيم چطور ميشه؟لطفا يكي منو راهنمايي كنه .....1000 كيلومتر ر اه و بيخودي نيام.....
-
02-19-2010 09:13 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
آيا اولين جلسه كلاسها تشكيل ميشه؟
من سال اولمه كه وارد دانشگاه پيام نور ميشم.ارشد قبول شدم. خواستم بدونم آيا معمولا اولين چلسه كلاسها (4/12) تشكيل ميشه يا نه؟چون بايد از مشهد بيام .اصلا اگه نتونيم يكي دو جلسه اول رو شركت كنيم چطور ميشه؟لطفا يكي منو راهنمايي كنه .....1000 كيلومتر ر اه و بيخودي نيام.....
سلام.
اول اینکه لطفا" سوالاتتونو در بخش مربوطه بپرسید به هر حال بنده این پست ره به مکان مربوطه انتقال می دهم.
در مورد تشکیل کلاسها بستگی به مرکز شما و همچنین استاد مربوطه دادر که کلاس را برگزار کند یا نه. شما بهتره با مرکزتان تماس بگیرید و بپرسید
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
2 کاربر پست NIMA.N عزیز را پسندیده اند .
Borna66, ripek
-
با سلام
باتشكر از نيماي عزيز
ولي در كل تجربه نشون مياد جلسات اول برگزار نميشه/اونم جهت آشنايي دانشجو با دانشگاه
ولي بازم از مركز آموزشي دانشگاهتون خبر قطعيشو بگيريد
روزگار خوش