-
آیا جریان ندادن شهریه و انصراف از تحصیل واقعیته یا تهدید؟؟؟
سلام دوستان الان تو سیستم گلستان دیدم که نوشته دانشجویانی که تا تاریخ 7/12 / شهریه خود را واریز نکنند از طرف دانشگاه به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شوند لطفا اگه اطلاعاتی دقیق دارین منو بی خبر نذارین ! نامردا شهریه پیام نور رو بردن بالا والا اگه بریم دانشگاه ازاد فکر کنم بهتره با این همه شهریه و تعداد کلاساشون خداییی نظر بدین !!!!!!
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
3 کاربر پست اقاقی عزیز را پسندیده اند .
50cent, ripek
-
02-19-2010 02:23 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
زیاد به این گنده های پیام نور اعتنا نکنید مثله ترم پیششون که همین حرفارو میزدن و هیچ غلطی نکردن
3 کاربر پست 50cent عزیز را پسندیده اند .
okhi, ripek
-
6 کاربر پست TAHA عزیز را پسندیده اند .
malizar, mojgan88, NIMA.N, ripek, اقاقی
-
ممنونم دوستان البته منم خودم از این تهدیدا زیاد شنیدم ولی گفتم شاید این ترم بزنه برسرشون و ما هم شانس نداریم یهویی قاراش میش بشه اوضاع!!!!!!!!!!!!!!!!!ممنونم از لطفتووووووووووون
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
3 کاربر پست اقاقی عزیز را پسندیده اند .
mojgan88, ripek
-
نه دوست عزیز ممکنه برای ترمهای آینده سخت گیری بیشتر بشه اونم در کلام ! ولی مسلم بدونید دانشگاه هم به این حجم دانشجو نیاز داره (دلیل من ازدحام بیش از حد دانشجو در این دو سال اخیر در دانشگاه که به حد فزاینده ای بالا بوده) برای همین علاوه بر نیاز مبرم به درآمد نیاز مبرم به منبع درآمد یعنی دانشجو هم داره
2 کاربر پست alioj عزیز را پسندیده اند .
ripek
-
من شنیده بودم که می گفتند مهلت پرداخت شهریه تا 72 ساعت قبل از اولین امتحان هستش ....... ولی !!!!
کاربر مقابل پست HeshaM عزیز را پسندیده است:
ripek
-
البته ما که پرداخت کردیم .............. چه تهدید باشه و چه هرچی !!!!!!!
2 کاربر پست HeshaM عزیز را پسندیده اند .
ripek
-
-
شهريه پيام نور
خداييش اين شهريه پيام نور منو هم كلافه كرده
از معجزات پيام نور يكي اينه كه شهريه ثابت رو به شهريه متغير تبديل كردن
هر ترم براي شهريه ثابت يه مبلغ 10000 توماني مي افزايند
حالا شما بگين اين شهريه رو نپردازيم آيا انصراف از تحصيل محاسبه ميشه ؟ به گفته خوشون ؟
ممنون ميشم
رشته حقوق و دانستنیهای آن + نمونه سوالات + مقالات + آموزش كامپیوتر و اینترنت
2 کاربر پست masoud7007 عزیز را پسندیده اند .
ripek
-
از سايت دانشگاه پيام نور تهران
مدیریت نظارت و ارزیابی ، آمادگی خود را جهت دریافت هرگونه پیشنهاد ، انتقاد و یا اعتراض دانشجویان گرامی نسبت به عملکرد بخشهای مختلف پیام نور استان اعلام می دارد.
بدین منظور عزیزان می توانند به شیوه های ذیل با این مدیریت در ارتباط باشند.
1- ارسال نقطه نظرات، پیشنهادات، اعتراض ها و انتقادات به ایمیل مدیرنظارت و ارزیابی استان آقای دکتر کمال سادات اسیلان sadatesmaelan@yahoo.com
2- ارسال پیامک به شماره 09127164062
لازم به ذکر است شماره فوق تنها به منظور دریافت پیامک در اختیار دانشجویان قرارگرفته و هیچ گونه پاسخی به تماسهای تلفنی داده نخواهد شد.
3- مراجعه حضوری به مجتمع علوم انسانی، طبقه هفتم، مدیریت نظارت و ارزیابی، واقع در خیابان استادنجات اللهی ، نبش خیابان سپند.پ/م
کاربر مقابل پست mojgan88 عزیز را پسندیده است:
ripek