سلام خدمت تمامي دوستانم
يه سوالي داشتم كه حتي از كارشناس رشته مون هم پرسيدم نميدونست ميخواستم بدونم اين كتابها يي كه اضافه شدن ايا شامل رشته حسابداري سنتي يا همون قبل از سال
86 هم ميشه
اين كتابها اينها هستند:1-اشنايي با قانون اساسي جمعوري اسلامي ايران 2-فرهنگ و تمدن اسلام وايران3-اخلاق اسلامي
با تشكر از پاسخگويي شما
کاربر مقابل پست hesabdar2010 عزیز را پسندیده است:
inkor
سلام خدمت تمامي دوستانم
يه سوالي داشتم كه حتي از كارشناس رشته مون هم پرسيدم نميدونست ميخواستم بدونم اين كتابها يي كه اضافه شدن ايا شامل رشته حسابداري سنتي يا همون قبل از سال
86 هم ميشه
اين كتابها اينها هستند:1-اشنايي با قانون اساسي جمعوري اسلامي ايران 2-فرهنگ و تمدن اسلام وايران3-اخلاق اسلامي
با تشكر از پاسخگويي شما
تو همین باشگاه بارها در این مورد توضیح داده شده .اینا کتابهای عمومی هستند که انتخاب اونها تا حد زیادی بستگی به نظر دانشجویان داره .پنج سری درس عمومی طبقه بندی شده هست که از هر طبقه شما مجاز به برداشتن یکی دوتا کتاب هستید ومی تونید این درسای عمومی رو بر اساس سلیقه وعلاقه خودتون انتخاب کنید.توجه اتون وبه فایل ضمیمه شده معطوف کنید تا متوجه عرایض بنده بشید
قربون مژي جونم برم با اين توضيحات جامع و قشنگش
اينكه گفتيد من بارها توضيح دادم من شرمنده ام چون من تازه عضو اين كلوپ شده ام و نديدمش.
ومن از اين جدول متوجه شدم كه گذراندن كتاب فرهنگ و تمدن اسلام و ايران شامل همه ميشه درسته ؟ببخشيد كه من وسواس بخرج ميدم چون من ترم اخرم نميخوام اشتباهي انجام بدم
بسيار متشكرم از راهنمايتون