6 کاربر پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fatemeh2011, negar92, roya 90, tania
5 کاربر پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fatemeh2011, negar92, roya 90
تولدت مبارک دنیا خانوم. امیدوارم همیشه موفق باشی
همچنین تبریک میگم به علامت جون بابت انتخاب عنوان تاپیک. واقعا وسوسه کننده ست با این دایال اپ تا صفحه باز بشه داشتم از فضولی پس میفتادم![]()
4 کاربر پست roya 90 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fatemeh2011, negar92
6 کاربر پست roya 90 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fatemeh2011, negar92, sunyboy, tania
سلام . واقعا از همتون ممنونم که این همه با محبت هستید.مخصوصا از ن
![]()
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
4 کاربر پست donya88 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, fatemeh2011, negar92, بارون بهاری
تولدت مبارک آبجی![]()
و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
3 کاربر پست fatemeh2011 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fereshteh71
واقعا نمی دونم بعضی ها کارشون شده فقط فقط توجه کردن به کار و پست های دیگران و فقط فقط سوتی گرفتن از اونها هست.... اصلا توجه نمی کنند که هدفشون و نیتشون خیر هست
.
ما هم دل و قلوه داریم
و توی زوق خوردن هم بدچیزی هست ها
ماهم انسان هستیم و جایز الخطا و ماهم تمام معصوم نیستیم که
ولی خدایش عجب سوتی مخوفی بودحواسمون نبود چه کردیم و نمیشه پاکسازیش کرد... اه مای دد
هرکی این سوتی را از ما گرفت باید بهش جایزه نوبل رو بدیمو چند مورد جایزه ویژه مدیریتی
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
6 کاربر پست Borna66 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, donya88, fereshteh71, negar92, saeidking, tania
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
5 کاربر پست donya88 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, Borna66, fereshteh71, negar92, tania
دنیا جون تولدت مبارک ....یه دنیا پر از شادی برات آرزومندم
4 کاربر پست fereshteh71 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, Borna66, donya88, negar92
سلام به همگی
به ذهنم رسید تو روز تولدم از 3 عزیزم تشکر کنم. پدرومادرو همسرم که صمیمانه و همیشه همراه همیشگی من در تمامی لحظات سختی زندگی کنارم بودن. با چشمانی پر از اشک و محبت دو شعر زیر را تقدیم عزیزانم می کنم با اینکه می دونم اونا این صفحه را هرگز نمی خونن.
مادرم شبنم گلبرگ حیات
پدرم عطر گل یاس بقاستمادرم وسعت دریای گذشتپدرم ساحل زیبای لقاستمادرم آئینه حجب و حیاپدرم جلوه ایمان و رضاستمادرم سنگ صبور دل من
پدرم در همه حال کارگشاستمادرم شهر امیداست و هنرپدرم حاکم پیمان و وفاستمادرم باغ خزان دیده دهرپدرم برسرما مرغ هماستمادرم موی سپید کرده زحزنپدرم نقش همه خاطره هاست
مادرم کوه وقار است و کمالپدرم چشمه جوشان عطاست
همه می پرسند: چیست در زمزمه مبهم آبچیست در همهمه دلکش برگچیست در بازی آن ابر سپید،
روی این آبی آرام بلند،
که تو را می برد اینگونه به ژرفای خیالچیست در خلوت خاموش کبوترها
چیست در کوشش بی حاصل موج
چیست در خنده جام
که تو چندین ساعت،
مات و مبهوت به آن می نگرینه به ابر، نه به آب، نه به برگ، نه به این آبی آرام بلند،
نه به این خلوت خاموش کبوترها،
نه به این آتش سوزنده که لغزید به جام،
من به این جمله نمی اندیشممن مناجات درختان را هنگام سحر،
رقص عطر گل یخ را با باد،
نفس پاک شقایق را در سینه کوه،
صحبت چلچله ها را با صبح،
نبض پاینده هستی را در گندم زار،
گردش رنگ و طراوت را در گونه گل،
همه را می شنوم،
می بینم،
من به این جمله نمی اندیشم!به تو می اندیشم
ای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
همه وقت، همه جا
من به هر حال که باشم به تو می اندیشم
تو بدان این را، تنها تو بدان!
تو بیا، تو بمان با من، تنها تو بمان!جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب!
من فدای تو، به جای همه گل ها تو بخند!
اینک این من که به پای تو در افتادم باز
ریسمانی کن از آن موی دراز
تو بگیر، تو ببند!تو بخواه، پاسخ چلچله ها را، تو بگو!
قصه ابر هوا را تو بخوان!
تو بمان با من، تنها تو بمان!
در دل ساغر هستی تو بجوش!
من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست،
آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش!
"فریدون مشیری"
8 کاربر پست donya88 عزیز را پسندیده اند . alamatesoall, Borna66, fatemeh2011, fereshteh71, negar92, saeidking, shima_glk, tania