بالا
لامپ رشد گیاه

 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله


 تایپ متن و مقاله و پایان نامه





 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: پيش بيني زلزله به وسيله ابرهای زلزله

  1. #1
    meme1 آواتار ها
    • 7
    • 18

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    7

    پیش فرض پيش بيني زلزله به وسيله ابرهای زلزله

    پيشبيني زلزله به وسيله ابرهای زلزله
    طبق اطلاعات ثبت شده نخستين نمونه‌ي مشاهده شده از اين نوع ابرها به 381 سال قبل در منطقه‌ي chronide واقع در استان Lon-De چین باز مي‌گردد: "هوا گرم و آفتابي بود ... آسمانآبي و شفاف بود ... ناگهان لكه‌هاي سياه ابر كه همانند مار بسيار بلند بود تمام عرضآسمان را گرفت و زلزله‌اي به بزرگي 7 ريشتر, در 25 اكتبر 1622 درمنطقه به وقوعپيوست." روش مورد بحث، چندی پیش در ژاپن و چين مورد استفاده قرار گرفت... بدينترتيب در صبح 6 مارس1987 ، زلزله‌اي پيش بيني گرديد كه فرداي آن روز به مورخ 7 مارس 1978 به قدرت 8.7 ريشتر به وقوع پيوست.
    پس از کسب اين موفقیت، پيش بيني زلزله به وسیله این ابرها،مدتي در این دو کشور مورد استفاده قرار گرفت، اما از سال 1985 استفاده از آن منسوخگرديد.
    تئوري (شكلگيري ابرهاي مذكور):
    وقتي يك صخره‌ي عظيم، تحت اثرنيروهاي خارجي قرار گيرد، قطعات ضعيف آن شكسته شده و قطعات قوی آن ترک میخورند لذامنجر به ايجاد علائمي مي‌گردد كه به پيش بيني زلزله كمك مي‌كند. همچنين افزايش فشارآب حفره‌اي، باعث بالا آمدن سطح آب مي‌گردد و آب به ترك‌ها وارد مي‌شود. فشار ودماي بالا، به تبخير آب و نهايتا نشت آن با فشار از ميان شكاف گسل‌ها منجر شده وبرخورد بخار به هواي سرد به تشكيل ابر مي‌انجامد.
    عكس زير، مربوط به زلزله‌هاي تانگشان مي‌باشد كه در سال 1976 به قدرت 8.7 ريشتر به وقوع پيوست. در عکس سوراخ¬شدن سقف يك ساختمان بر اثرفوران بخار آب از زير آن قابل مشاهده است. چون اين زلزله حائز شواهد منجر بهپیش¬بینی زيادي نبود، شهر تخليه نشد و زلزله جان 750 هزار نفر را گرفت.

    آقاي zhonghao shou حدود 16سال از زندگي خود رادر جهت مطالعه برروي ابرهاي زلزله صرف نموده است. وي در پيشبيني تعداد زيادي از زلزله‌هاي بزرگ توفيق يافته ...
    ازجمله زلزله‌ي بم, كهمطالعات و پيش بيني وي دراين باب, مورد تائيد اكثر منابع ايراني قرارگرفتهاست.
    اولين پيش بيني آقاي zhou به 20 ژوئن 1990 بازمي‌گردد, كه 18 ساعت پس از پيش بيني وي, زلزله‌اي به قدرت 7/7 ريشتر در رودبار و منجيل حدود 35000 كشته و تعداد زيادي زخمي بر جاي گذاشت
    Shou
    در سال 1993 به كاليفرنيارفت و زلزله‌اي ژانويه 1996 كاليفرنيا راشخصا به طوركامل احساس نمود. اين امر او رابر آن داشت كه به مطالعات خود در مورد زلزله ادامه دهد.
    Shou
    ادعا مي‌كند كه نظريه‌اش تا 300 سال ديگر به اثبات خواهد رسيد و انسان به پيش بيني قاطع و كامل زلزله قادرخواهد گرديد.
    در روشپيش بينی او 5 مشخصه درمورد ابرهاي زلزله بيان شده است:
    1-
    شكل گيري ابرهاي زلزلهمعمولابه طور بسيار ناگهاني حتي گاهي اوقات درچند ثانيه صورت مي‌پذيرد در حالي كهابرهاي طبيعي كه درچارچوب هواشناسي مي‌گنجند اين گونه نيستند.
    2-
    ابرهاي زلزله كار, بدليل فشارزيادي كه درحين خروج از زمين دارند, داراي يك شكل خاص مي‌باشند.
    مثلا بعضابه فرم چند خط موازي دريك امتداد بروز مي‌كنند.
    درصورتي كه ابرهاي طبيعي, دارايشكل و فرم توده‌اي و حجيم هستند.
    3- گاهي اوقات اين ابرهابرخلاف جهت باد حركت مي‌كنند.
    مثلا در جولاي 1999يك رشته ابربه طول 800 کیلومتر برفراز هند و سريلانكا ديده مي‌شود كه نشان دهنده‌ي زلزله‌اي بهقدرت بيش از 7 ريشتر بود.
    Shou
    پيش بيني كرد كه مركز زلزلهبين ايران تا ايتاليا مي‌باشد چون شرايط جوي نامناسب از پيش بيني مركز دقيق زلزلهجلوگيري می‌كند. بالاخره در 17 آگوست 1999 زلزله‌اي به قدرت 7.8 ريشتر در تركيه بهوقوع مي‌پيوندد.
    4- اگر هواياطراف مركز زلزله سرد باشد اكثرا ابرها به صورت چند رشته موازي بوجود مي‌آيند. چونبه محض خروج از زمين با هواي سرد برخورد مي‌كنند و ابر تشكيل مي‌دهند. اين ابرهاتوسط ماهواره‌ي IndoEx در تاريخ 20 دسامبر 2003 از ايران گرفته شده است و زلزله یبم در 25 دسامبر به وقوع مي‌پيوندد.
    5- اگر يك توده‌ي ابر طبيعيدر بالاي مركز زلزله قرار داشته باشد در ابتدا بخارهاي آب به علت گرمايي كه دارندباعث بوجود آمدن يك حفره بزرگ در داخل ابر طبيعي مي‌شوند. مثلا عكس زير از زلزله‌ي 6.1 ریشتریافغانستان گرفته شده است.
    در اين موارد, علوم آب و هوايينمي‌توانند علت بوجود آمدن اين تغييرات را توضيح دهند و اين نشان دهنده ي غيرطبيعيبودن ابرها مي‌باشد.
    همچنين آقاي shou با استفاده ازروشهاي زير مكان و زمان زلزله را مشخص مي‌كند:
    1-
    مركز زلزله جايي است كه ابرهااز آنجا بوجود مي‌آيند.
    2-
    قدرت زلزله بستگي به سرعتومقدار بوجود آمدن ابرها دارد.
    3-
    زمان بوجود آمدن زلزله پسازمشاهده‌ي ابر حداكثر 107 روز است. البته درحدود 500 مورد پيش بيني اين زمان كمتراز 30 روز بوده است.
    بيش از 70% از پيش بيني‌هايي كهآقاي shou در طول سالهاي 1996 تا 2001 به مركز زمين شناسي آمريكا ارسال نموده كاملادرست بوده است.
    :


    یکدوره زمانی از ابرهای زلزله بم :


  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •