-
من یکی رو میشناسم 7 ترمه تموم کرد . ولی سیلابس رشته هایی مثل فناوری اطلاعات 9 ترمه
-
04-21-2010 10:22 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
donya88
دوستان توجه بفرمايند كه در تايپيك اول گفتم كه علمي كاربردي كه از طريق ازمون سراسري دانشجو مي پذيره بهتره نه علمي كاربردي ازاد كه از هر كجا دلشون مي خواد استاد ميارن . ضمن اينكه توجه داشته باشيد كه هيئت علمي پيام نور به نظرم خيلي ضعيفه . اما علمي كاربردي اينطور نيست مثلا شما مي تونيد فني مها جر اصفهان در نظر بگيريد كه پيام نور اصفهان در مقابلش هيچه . و ديگه اينكه ايا در پيام نور نمرا تتون مرتب و منظم اعلام ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و شما براي گرفتن دروسي كه پيشنياز دارن با مشكل موا جه نميشيد.
از ديگر ايراداتش اينه كه منبع درسي فقط يك كتابه كه ماله خود پيا م نور و اكثر دانشجويان با ديگر منابع اشنايي ندارن و اشنا نميشن مگر اينكه خودش تلاش داشته باشه.
و ايراداتي كه ميشه به سيستم امتحانات پيام نور گرفت و من خودم با اونها از طريق همين باشگاه و از زبان شما باهاشون اشنا شدم.
علمي كاربردي هم ايراداتي داره بله كم واحد ميده اما ايا دانشجويان كارشناسي پيام نور 8 ترمه تمام مي كنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و.....

نوشته اصلی توسط
donya88
درسته پيام نوره ايراداتي داره ولي همه اينها بر ميگرده به خوده دانشجو كه چطور سعي و تلاش مي كنه.
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
donya88
-

نوشته اصلی توسط
borna66
درسته پيام نوره ايراداتي داره ولي همه اينها بر ميگرده به خوده دانشجو كه چطور سعي و تلاش مي كنه.
روزگار خوش
نه یک درصدش به دانشجو برمیگرده 99 درصد از دانشگاهه . وقتی استاد دانشگاه من به هاب میگه سرور!! دانشجو چی میتونه از این یاد بگیره . وقتی دانشگاه یه آزمایشگاه درست حسابی نداره از کجا باید با تجهیزات شبکه آشنا بشه ؟
3 کاربر پست yashar عزیز را پسندیده اند .
donya88, khanoomgol, مژگان
-
من فقط یه چیزو بگم تا موقعی که تو یه سیستم اموزشی هستیم و درس میخونیم خیال میکنیم از همه بدتره و اشتباه کردیم رفتیم اونجا من خودم دانشگاه غیر انتفاعی درس میخوندم فکر میکردم مزخرف تر از این دانشگاه نیست ولی بعدش دانشگاه های دیگه هم رفتم دیدم چندات توفیری با هم ندارن کلا به جز چند تا دانشگاه دو.لتی معروف بقیه دانشگاه ها مکثل همن و خوبیه پیام نور اینه که اولا همه رشته هاش لیسانس هستن بر عکس علمی کاربردی که همش فوق دیپلمه که به نظر من فوق دیپلم هیچ فرقی با دیپلم نداره و بعدشم شهریه پیام نور خیلی کمه و دیگه اینکه برای کسی مثل من که سر کار میره و نمیخواد یا نمیتونه سر کلاس بره بهترین سیستمه همون طور که گفتم با توجه به این که سطح اموزش تو این دانشگاه ها یکیه ادم باید ببینه کدومش از لحاظ مالی براش به صرفه تره که مطمینا کفه ترازو به نفع پیام نور سنگین تره
-
با سلام
حق با آقاي معاون هست
من هم علمي كاربردي و هم پيام نور بودم
بايستي خودت و هدفت را بشناسي
اگه همت كني و درسهايت را خود بخوني و به خودت متكي باشي تا استاد. و نخواهي دوباره براي امتحان كارشناسي امتحان بدي شايد پيام نور بهتر باشه
اما اگه نخواهي خودت درساتو بخوني و همت كني براي كارشناسي دوباره بخوني و بتوني با كسب اطلاعات اضافي حسابي از حضور استاد فيض ببري ( يعني فراتر از درس استاد بري) شايد علمي كاربردي گزينه بهتري باشه
البته شايد براي بعضيها هزينه شهريه دانشگاه هم يه ملاك باشه
به هر حال به نظر من هيچ كس مثل خودتون نمي تونه كمك كنه
-
-
سلام. ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح می کنم!
می خواستم بپرسم دانشگاه پیام نور رشته های پزشکی (گروه پزشکی) مثل: گیاه پزشکی، دامپزشکی، علوم آزمایشگاهی و... رو هم داره؟ علمی کاربردی چطور؟
یک سوال دیگه اینکه: شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی به راحتی پیام نور هست یا نه؟
علمی کاربردی معافیت تحصیلی هم داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...