-
چرا توی بند 7 نوشته درس مذکور توی نیمسال قبلی انتخاب واحد نشده باشه؟ یعنی من الان زبان تخصصی 2 واحدی رو اگه بیافتتم (خودخوان بود و 9.33 شدم) و فقط همین مونده فارغ التحصیلیم میافته واسه ترم بعد؟
سربازیم چی میشه؟
دوستان کاری نمیشه کرد؟
بخش نامه ای تبصره ای چیزی نداره؟
ممنون
-
01-25-2013 02:29 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
a-nima
چرا توی بند 7 نوشته درس مذکور توی نیمسال قبلی انتخاب واحد نشده باشه؟ یعنی من الان زبان تخصصی 2 واحدی رو اگه بیافتتم (خودخوان بود و 9.33 شدم) و فقط همین مونده فارغ التحصیلیم میافته واسه ترم بعد؟
سربازیم چی میشه؟
دوستان کاری نمیشه کرد؟
بخش نامه ای تبصره ای چیزی نداره؟
ممنون
منظورش اونی نیست که شما برداشت کردین
شما اگه یک درس برای فارغ التحصیلی داشته باشین حتما تکدرس میشین چه ترم قبل گرفته باشین و چه نگرفته باشین
-
تکدرس
سلام خسته نباشید آقا من این مجوز تک درس گرفتم تو سایتم حدکثر انتخاب واحد 2 زده ولی می خوام انتخاب کنم 2 واحد مونده را اخطار میده می گه رعایت حداقل واحد نشده چیکار باید بکنم ممنون
-
سلام
من تمامی درسهام رو گذروندم و سنواتم تموم شده و یک ترم اضافی هم توی درخواست سنوات گرفتم و تنها یک درس دیگه برام مونده که در ترم تابستان امسال ارائه نشده
خواستم بدونم آیا من هم میتونم از تکدرس استفاده کنم
مرسی
-

نوشته اصلی توسط
mahmood8
سلام خسته نباشید آقا من این مجوز تک درس گرفتم تو سایتم حدکثر انتخاب واحد 2 زده ولی می خوام انتخاب کنم 2 واحد مونده را اخطار میده می گه رعایت حداقل واحد نشده چیکار باید بکنم ممنون
اولا این مورد را با مسئول رشته تون درمیان بگذارید تا مشکلتون حل بشه و
ثانیا به نظره من بهتر هست معرفی به استاد بردارد اون درس را چون راحتر می تونید پاس کنید
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
frost
سلام
من تمامی درسهام رو گذروندم و سنواتم تموم شده و یک ترم اضافی هم توی درخواست سنوات گرفتم و تنها یک درس دیگه برام مونده که در ترم تابستان امسال ارائه نشده
خواستم بدونم آیا من هم میتونم از تکدرس استفاده کنم
مرسی
با سلام
امکانش که باید باشه و باید حضوری برید مرکزتون درخواست حضوری بدید انشاالله که موافقت کنند
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
بارون بهاری
-
سلام
برای برداشتنه تک درس باید شهریه ی ثابت رو واریز کنیم؟اگه درس رو قبول نشیم چه اتفاقی می افته؟
کلا تک درس با معرفی به استاد چه فرقی با همدیگه دارن؟
ممنون
-

نوشته اصلی توسط
بارون بهاری
سلام
برای برداشتنه تک درس باید شهریه ی ثابت رو واریز کنیم؟اگه درس رو قبول نشیم چه اتفاقی می افته؟
کلا تک درس با معرفی به استاد چه فرقی با همدیگه دارن؟
ممنون
سلام.بله باید واریز کنین(این شهریه ثابت هم روشی شده برا خودش!)
هیچ اتفاق خاصی نمی افته.میتونین ترم بعد هم تک درس بشین.البته امیدواریم به ترم بعدی نکشه و فارغ التحصیل بشین
در اصل فرق دارن اما نمیخوام ابهام براتون ایجاد کنم.پاسخ شما نه هیچ فرقی ندارن با هم
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
بارون بهاری