-

نوشته اصلی توسط
alpha2009
این تکدرس رو بلافاصله بعد از اعلام نتایج ترم تابستان میشه برداشت؟ نمرش کی اعلام میشه و کی میتونیم گواهی پایان کارشناسی رو بگیریم؟؟؟( یعنی تا مهر انجام میشه یا تا بهمن طول میکشه؟؟)
سوال دوم: اگه مثلا نتیجه تکدرس آبان اعلام بشه راهی هست که بتونیم کارشناسی ارشد ثبت نام کنیم و ریز نمرات و گواهی کارشناسی رو بعدا ببریم؟؟؟
دوست عزیز به آبان و آذر و غیره مربوط نمیشه,شما اگه این ترم تک درس هستین,زمان ثبت نامش اوایل سال دیگه و امتحانش توی اردیبهشت هست,نتیجش هم معمولا زود اعلام میشه,هر وقت انشاالله قبول شدین,میتونین برای فارغ التحصیلی اقدام کنید
سوال دوم بله
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
Borna66
-
03-17-2012 04:09 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
saeidking
دوست عزیز به آبان و آذر و غیره مربوط نمیشه,شما اگه این ترم تک درس هستین,زمان ثبت نامش اوایل سال دیگه و امتحانش توی اردیبهشت هست,نتیجش هم معمولا زود اعلام میشه,هر وقت انشاالله قبول شدین,میتونین برای فارغ التحصیلی اقدام کنید
سوال دوم بله
اگه تکدرس رو مهر برداریم جواب سوال دوم چی میشه؟ ممنون
-
باسلام
من دانشجوی خراسان جنوبی هستم که درس فرهنگ و تمدن را می خواهممعرفی به استاد
بزنم آیا می شود در شهر دیگری این کار را انجام دهم. ضمنا دانشجوی شاهد و
ایثارگر هستم.
ممنون از راهنمایی شما
-

نوشته اصلی توسط
karbalanajaf
باسلام
من دانشجوی خراسان جنوبی هستم که درس فرهنگ و تمدن را می خواهممعرفی به استاد
بزنم آیا می شود در شهر دیگری این کار را انجام دهم. ضمنا دانشجوی شاهد و
ایثارگر هستم.
ممنون از راهنمایی شما
با سلام
بله به احتمال زیاد می تونید اقدام کنید... شما شرایطتون ویژه هست و می توانید این کار را بکنید
موفق باشید
روزگار خوش
-
باسلام از چه طریقی می تونم اقدام کنم چون دانشگاه قبول نمی کنه ممنون از لطف شما
-

نوشته اصلی توسط
karbalanajaf
باسلام از چه طریقی می تونم اقدام کنم چون دانشگاه قبول نمی کنه ممنون از لطف شما
سلام
باید حتما دانشگاه خودتون تک درس بگیرین,این قانونشه
-
سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم من الان ترم آخر هستم و الان وسطهای امتحانات هستیم که تمامی نمرات امتحاناتی که دادم آمده
فقط در یکی از درس های عمومی افتادم الانم وسطهای امتحانات دانشگاه چی کار باید بکنم ممنون میشم پاسخ بدید.
-

نوشته اصلی توسط
mahmood8
سلام خسته نباشید می خواستم بپرسم من الان ترم آخر هستم و الان وسطهای امتحانات هستیم که تمامی نمرات امتحاناتی که دادم آمده
فقط در یکی از درس های عمومی افتادم الانم وسطهای امتحانات دانشگاه چی کار باید بکنم ممنون میشم پاسخ بدید.
با سلام
خواهش...
فعلا کاری نمی تونید بکنید و باید تا ایتدای ترم بعد صبر کنید و و اگر فقط یک درس دارید که فارغ التحصیل بشوید، درس مربوطه در در ترم جدید بصورت تک درس اخذ و امتحان دهید پاس کنید و کلا امسال کارتون تموم میشه اگر روال درخواست و اقدامات مربوطه را سر موقع و درست انجام بدید... تاریخ درخواست هم در باشگاه سره موقع اش اطلاع رسانی می شود و شما پیگیر باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
saeidking
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام
خواهش...
فعلا کاری نمی تونید بکنید و باید تا ایتدای ترم بعد صبر کنید و و اگر فقط یک درس دارید که فارغ التحصیل بشوید، درس مربوطه در در ترم جدید بصورت تک درس اخذ و امتحان دهید پاس کنید و کلا امسال کارتون تموم میشه اگر روال درخواست و اقدامات مربوطه را سر موقع و درست انجام بدید... تاریخ درخواست هم در باشگاه سره موقع اش اطلاع رسانی می شود و شما پیگیر باشید
روزگار خوش
سلام و با تشکر از شما
من شنیدم که اگر کسی درسی رو توی ترم آخر بیافته نمیتونه از قانون تکدرس استفاده کنه یا اگر بتونه تاریخ فارغ التحصیلیش میافته برای ترم ترم بعد نه همون ترم قبلی
آیا این قانون درسته و بخشنامه ای چیزیدر این مورد هست؟
با تشکر
-
خودم پیدا کردم: