-
هر کسی یه اعتقاداتی داره
اما
هر چیزیم یه حرمتی داره
آدم باید سعی کنه خودش توی بعضی شرایط مثل محرم با هر نوع اعتقاداتی حرمت اون شرایطو نگه داره
4 کاربر پست raniya عزیز را پسندیده اند .
alamatesoall, negar92, غریب آشنا
-
11-25-2012 03:08 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
یکی مثل خودت
15- فلسفه قيام
«إِنّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَ لا بَطَرًا وَ لا مُفْسِدًا وَ لا ظالِمًا وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی (صلی الله عليه وآله وسلم) أُريدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْروفِ وَ أَنْهی عَنِ المُنْكَرِ وَ أَسيرَ بِسيرَةِ جَدّی وَ أَبی عَلِی بْنِ أَبيطالب.»:
من از روی خودخواهی و خوشگذرانی و يا برای فساد و ستمگری قيام نكردم، بلكه قيام من برای اصلاح در امّت جدّم می باشد، می خواهم امر به معروف و نهی از منكر كنم و به سيره و روش جدّم و پدرم علی بن ابيطالب عمل كنم.
کاربر مقابل پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده است:
غریب آشنا
-

نوشته اصلی توسط
شب بارانی
شما برگرد و یکبار دیگه مطلب فرهادو بخون...فکر کنم کلا متوجه مطلب نشدین...چی عیان است؟اینکه روسریاشون عقبه امام حسین رو نمیشناسن؟شما اسم این حرف رو چی میزارید؟ قضاوت راجع اعتقادات ادمهاست... یعنی چادری ها عیان است که حسینی اند و بی حجابان(از نظر فرهاد)عیان است که حسین رو نمیشناسند؟
شمام بهتره برگردی یه دور پستای قبلی رو بخونی بعدش بحث رو ادامه بدی

نوشته اصلی توسط
alamatesoall
ما مداح های زیادی داریم که گناه کارترین و ریاکار ترین آدمای روی زمینن ولی شما بدون هیچ اطلاعی تو مجالس اونا ممکنه حضور داشته باشی و عذاداری کنی چرا؟؟؟ چون گول ظاهرشون رو میخوری حرفایی که بالا زدم شاید از نظر شما خیلی با هم تناقض داشته باشه ولی در واقع هر دوتاش یه حقیقت رو به دو شیوه ی متفاوت عنوان میکنه تا زمانی که مداح مفسد داریم حق نداریم از جوونا ایراد بگیریم
-

نوشته اصلی توسط
alamatesoall
شمام بهتره برگردی یه دور پستای قبلی رو بخونی بعدش بحث رو ادامه بدی
من به تناقض گویی شما کاری ندارم..
..شما میگی قضاوت نیست در صورتیکه از نظر من قضاوت هست
-
نمیشه آدم دلش پاک باشه و ظاهرش ناپاک و به بهانه ی ناپاکی یه عده توجیهی ساخت برای ناپاکی مردمان. به نظر من نباید توی مراسم بزرگداشت امام ها با ظاهری نامناسب حاضر شد و عنوان بشه که دلش طرف پاکه!
حالا میفهمم چرا اینقدر امام علی ع دنبال اصلاح ساختار اجتماعی جامعش بود
خدا همه ی ما رو هدایت کنه مخصوصا من رو
2 کاربر پست saeidking عزیز را پسندیده اند .
بارون بهاری
-

نوشته اصلی توسط
شب بارانی
جالب بود ولی نمیتونیم با دیدن ظاهر ادماها راجع اعتقاداتشون قضاوت کنیم....
حق با شماست,اما رفتار و کردار آدما برگرفته از وجود و منش آدمهاست به نظر من اسم اینطور هم وطن ها رو میزارم آدم های بی تفاوت حالا دلایلش که چرا به اینجا رسیدن یه حکایت و داستان طولانی داره.امیدوارم یه روزی حرفی برای گفتن به خدا داشته باشن
2 کاربر پست saeidking عزیز را پسندیده اند .
بارون بهاری
-
یکی مثل خودت

نوشته اصلی توسط
saeidking
نمیشه آدم دلش پاک باشه و ظاهرش ناپاک و به بهانه ی ناپاکی یه عده توجیهی ساخت برای ناپاکی مردمان. به نظر من نباید توی مراسم بزرگداشت امام ها با ظاهری نامناسب حاضر شد و عنوان بشه که دلش طرف پاکه!
حالا میفهمم چرا اینقدر امام علی ع دنبال اصلاح ساختار اجتماعی جامعش بود
خدا همه ی ما رو هدایت کنه مخصوصا من رو

نوشته اصلی توسط
saeidking
حق با شماست,اما رفتار و کردار آدما برگرفته از وجود و منش آدمهاست به نظر من اسم اینطور هم وطن ها رو میزارم آدم های بی تفاوت حالا دلایلش که چرا به اینجا رسیدن یه حکایت و داستان طولانی داره.امیدوارم یه روزی حرفی برای گفتن به خدا داشته باشن
یاشاسین گارداشیم سعید 
saeidking
-
این بحث ،جای کار داره..............
شاید تقریبا مثل اتم ها و مولکول ها میمونه، منظورم اینکه هر ماده یه خصوصیات و شکل ظاهریه خاصه خودش رو داره، و که این خصوصیات فقط و فقط به ساختمان و ساختاره درونیه اون ماده بستگی داره(الکترونی و جایگاه اتم ها و .....) ولی وقتی که ما یک شکل و خصوصیت خیلی خاصی که در ظاهر مواد می بینیم، نمیتونم این رو دقیقا به یک ساختار درونی اون ماده نسبت بدیم،بلکه باید به کلی از چیزای دیگه هم توجه کنیم
وایییییییییییییییی،چی گفتم
-

نوشته اصلی توسط
مه دوست
این بحث ،جای کار داره..............
شاید تقریبا مثل اتم ها و مولکول ها میمونه، منظورم اینکه هر ماده یه خصوصیات و شکل ظاهریه خاصه خودش رو داره، و که این خصوصیات فقط و فقط به ساختمان و ساختاره درونیه اون ماده بستگی داره(الکترونی و جایگاه اتم ها و .....) ولی وقتی که ما یک شکل و خصوصیت خیلی خاصی که در ظاهر مواد می بینیم، نمیتونم این رو دقیقا به یک ساختار درونی اون ماده نسبت بدیم،بلکه باید به کلی از چیزای دیگه هم توجه کنیم
وایییییییییییییییی،چی گفتم

ولی همین اتم و بهتر بگم پوزیتورون ها مقاومت زیادی به تغییر مدار دارن,همین باعث میشه هگزال ها قابلیت منحصر به فردی داشته باشن
اتم هایی که به راحتی آداپته میشن,ظرفیت کم الکترونی دارن
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
بارون بهاری
-
یکی مثل خودت
بارون بهاری