-
یکی مثل خودت
2 کاربر پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده اند .
Isooda, saeidking
-
05-03-2013 10:14 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
یکی مثل خودت
زیباست آزادی
حجم 4 مگابایت
دکلمه : پرویز پرستویی
لینک دانلود
من رفتم ...میروم جایز نیست
من رفتم و حدیث گفتم
3 کاربر پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده اند .
Isooda, saeidking, شهر ساز
-
یکی مثل خودت
کاربر مقابل پست یکی مثل خودت عزیز را پسندیده است:
Isooda
-
یکی مثل خودت
-
یکی مثل خودت
-
یکی مثل خودت
میدونی زندگی سخته بار حرف زور زیاده
اون کسی برده که قلبشو به دست غم نداده
.
.
.
من از پایان میترسیدم و آغاز کردم
Isooda, saeidking, شهر ساز
-
یکی مثل خودت
-
یکی مثل خودت
بسم الله الرحمن الرحیم
من از مدتی که وارد این باشگاه شدم از دغدغه جامعه م و خودم یعنی مشکل جوانها صحبت کردم که مشکل اصلیمون بی راهه رفتنه و یکی از این مشکلات بحث حجابه شاید خیلی ها قبول نداشته باشن و بگن ما باید آزاد باشیم که هر آنگونه که دوست داریم زندگی کنیم و به کسی هم ربطی نداره ...و البته من هم کاری ندارم که کی چجوری فکر میکنه فقط باید بگم حجاب خوبه اما بی حجاب صرفا انسان بدی نیست و میتونه خوبیهای بسیاری هم داشته باشه و من به این ایمان دارم و در ضمن کسی که بی حجابه از دین خارج نیست فقط نقص داره مثل همه که هر کسی یه نقصی داره ... اما حرف اصلیم اینکه بی حجابی و بالا رفتن سن ازدواج و از بین رفتن فاصله ها و عادی شدن دوستی دختر و پسر میتونه فاجعه آمیز باشه ..فقط نسبت به این قضیه میخواستم هشدار داده باشم و بگم شمایی که دنبال این هستی که زیبا تر جلو کنی چرا که پسر شایسته تری نسیبت بشه مشکل از زیبایی شما نیست انقدر افراط نکن .. مشکل از جیب پسرهاست که خالیه .. مشکل از گرونیه ،مشکل از فرهنگ غلط ازدواج در کشورمونه .. من دلم فقط برای شما درگیر احساسات میشه چون شما نیت بدی نداری فقط راه رو باید پیدا کنی ،اینکه درستش چیه و اما قول میدم اگه همین جوری ادامه بدی دود این آتیشی که روشن کردی اول تو چشم خودت میره
هیچ وقت دیر نیست و کسی هم که نمیدونسته گناه کار نیست اما این سهل انگاری نباید ادامه پیدا کنه ،بله با شما هستم که همه چی تمومی و فقط این نقص رو داری . قبول دارم که نقص های من از شما بیشتره .. اما بی حجابی برای همه ضرر داره ...
و بدون که من با این باورم هیچ وقت در جامعه به تو به چشم بد نگاه نکردم و همیشه برای تو احترام قائل بودم
چون ارزش مندی
موفق باشی خواهرم
Isooda, javad jan, nerisious
-
یکی مثل خودت

یه دوراهی پیشِ رومه...فرصتِ موندن ندارم
تو کدوم لحظه ی تردید...رویاهامو جا بزارم
من همینجام لبِ مرزِِ...نرسیدن و رسیدن
یه قدم فاصله دارم...تا سپیده های روشن
اِی خدا از کی بپرسم...که کجای روزگارم
وقتی تو برگای تقویم...طرحی از یه انتظارم
این همه راهِ نرفته...این همه مسیرِ مبهم
رازِ دلواپسیامو...اِی خدا از کی بپرسم
موج و طوفان نمی خواستن...ماهو تو دستام بگیرم
اما من از این دوراهی...رو به سوی فردا می رم
شعله ای که تو صدامه...یادگار یه طلوعه
آخرِ این جاده تازه...لحظه ی پاکِ شروعه
-
بسم الله الرحمن الرحیم
من از مدتی که وارد این باشگاه شدم از دغدغه جامعه م و خودم یعنی مشکل جوانها صحبت کردم که مشکل اصلیمون بی راهه رفتنه و یکی از این مشکلات بحث حجابه شاید خیلی ها قبول نداشته باشن و بگن ما باید آزاد باشیم که هر آنگونه که دوست داریم زندگی کنیم و به کسی هم ربطی نداره ...و البته من هم کاری ندارم که کی چجوری فکر میکنه فقط باید بگم حجاب خوبه اما بی حجاب صرفا انسان بدی نیست و میتونه خوبیهای بسیاری هم داشته باشه و من به این ایمان دارم و در ضمن کسی که بی حجابه از دین خارج نیست فقط نقص داره مثل همه که هر کسی یه نقصی داره ... اما حرف اصلیم اینکه بی حجابی و بالا رفتن سن ازدواج و از بین رفتن فاصله ها و عادی شدن دوستی دختر و پسر میتونه فاجعه آمیز باشه ..فقط نسبت به این قضیه میخواستم هشدار داده باشم و بگم شمایی که دنبال این هستی که زیبا تر جلو کنی چرا که پسر شایسته تری نسیبت بشه مشکل از زیبایی شما نیست انقدر افراط نکن .. مشکل از جیب پسرهاست که خالیه .. مشکل از گرونیه ،مشکل از فرهنگ غلط ازدواج در کشورمونه .. من دلم فقط برای شما درگیر احساسات میشه چون شما نیت بدی نداری فقط راه رو باید پیدا کنی ،اینکه درستش چیه و اما قول میدم اگه همین جوری ادامه بدی دود این آتیشی که روشن کردی اول تو چشم خودت میره
هیچ وقت دیر نیست و کسی هم که نمیدونسته گناه کار نیست اما این سهل انگاری نباید ادامه پیدا کنه ،بله با شما هستم که همه چی تمومی و فقط این نقص رو داری . قبول دارم که نقص های من از شما بیشتره .. اما بی حجابی برای همه ضرر داره ...
و بدون که من با این باورم هیچ وقت در جامعه به تو به چشم بد نگاه نکردم و همیشه برای تو احترام قائل بودم
چون ارزش مندی
موفق باشی خواهرم
ارزش یک زن یک مادر یک خواهر یک همسر خیلی بالاست تا جایی که خدا فرموده زن آیتی از من است....امیدوارم بتونیم جانشین های خوبی روی زمین باشیم
3 کاربر پست محدیس عزیز را پسندیده اند .
Isooda, javad jan