-
کتاب روش جديد لاغري و تندرستي
نويسنده :
ل. استوارت، دكتر م. بتيدكتر س. اندرو، دكتر ل. بالارت
مترجم :
حسن بشارت
موضوع :
بهداشت وتغذيه
تاريخ چاپ :
۱۳۸۴
نوع جلد :
اعلا
شماره شابك :
۶-۳۳۹-۳۱۱-۹۶۴
در اين كتاب روش علمي نيل به لاغري و تناسب اندام، حفظ تندرستي، افزايش طول عمر و كاهش خطرات بيماريهاي مختلف با توجه به يافتههاي جديد ارائه شده است. نويسندگان متخصص كتاب توضيح ميدهند كه چگونه ممكن است با روشهاي صحيح تغذيه به هدفهاي ارزشمند مذكور به ويژه كاهش خطرات ابتلا به بيماريهاي قند، قلب و عروِ، افسردگي و... دست يافت. در اين كتاب طرز تهيه غذاهاي سالم و مناسب براي لاغري و تندرستي، و آثار سو مواد قندي بيان شده است. بدون ترديد آشنايي به اصول علمي تغذيه از نظر لاغري و تندرستي و سهل بودن پيروي از روشهاي توصيه شده براي خوانندگان بسيار سودمنداست.
-
04-16-2009 04:06 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
کتاب كشف دوبارة سيب (داروي خانگي امتحان شده)
نويسنده :
دكتر هلگا بوختر- راين بروت، اولريكه شوبر
مترجم :
مليندا اسكندري
موضوع :
بهداشت وتغذيه
تاريخ چاپ :
۱۳۸۴
شماره شابك :
964-311-471-6
سنگوارههاي هستة سيب كه در آناتولي پيدا شده، اثبات ميكنند كه از 8500 سال پيش در اين منطقه، درخت سيب پرورش ميدادهاند. مصريان باستان در اهرام و مقبرههايشان نوشتههاي هيروگليف را كه حاوي نشانة سيب است به جا گذاشتهاند. كمتر ميوهاي در روايات مسيحي، شعرهاي آنتيك، اسطورههاي افسانههاي خدايان و عقايد سنتي مردم نقش مهمي همچون سيب داشته است. نه تنها در مقام نقل و روايت بلكه در واقعيت هم سيب براي حيات بشر ضروري بوده است. مواد موجود در سيب به قدري متنوع و باارزش هستند كه مصرف روزانه سيب تقريباً تمام مواد ضروري و حياتي را به بدن مي باشد.
-
چاي (تاريخچه،شيوههاي توليد، مصرف وانواع آن)
نويسنده :
آرند فولرز
مترجم :
مليندا اسكندري
موضوع :
بهداشت وتغذيه
تاريخ چاپ :
۱۳۸۱
نوع جلد :
اعلا
شماره شابك :
۵-۳۴۸-۳۱۱-۹۶۴
مدتهاي مديد چاي صرفاً نوشيدني كشور چين شمرده ميشد. اين وضعيت زماني تغيير يافت كه در ابتداي قرن هفدهم اولين محموله چاي وارد اروپا شد. برخلاف تصور همگان كه انگلستان را اولين كشور مشهور چايدوست در جهان قلمداد ميكنند، هلند معروفترين آنهاست. از اين كشور بود كه چاي روانه تمام كشورهاي اروپايي شد. در اين كتاب اطلاعات جامعي راجع به اين نوشيدني جادويي خواهيد يافت. از كشت چاي در هند، چين و سيلان گرفته تا مراحل توليد و ساخت، آزمايش و مخلوط كردن و طرز تهيه صحيح آن، كه براي برخي از افراد يك جشن چاي واقعي محسوب ميشود. اين كتاب حاوي دستورالعملهاي گوناگون تهيه چاي از قبيل پونچ، چاي سرد و انواع نان و شيرينيهاي مخصوص چاي است
-
کتاب تغذيه رژيمي
نويسنده :
سلطان احمد ترمذي
مترجم :
بهار ملكي
موضوع :
بهداشت وتغذيه
تاريخ چاپ :
۱۳۷۵
شماره شابك :
۴-۰۴۹-۳۱۱-۹۶۴
مصرف غذاهاي چرب و روغني ميتواند باعث تصلب شرايين، غذاهاي شيرين باعث چاقي مفرط و ديابت و غذاهاي نمكدار باعث بالا رفتن فشار خون و حمله قلبي شود. اين كتاب حاوي دستوراتي است براي تهيه غذاهاي بدون نمك، قند و چربي، تا بدين وسيله از بيماريهاي پيش گفته جلوگي