بالا
لامپ رشد گیاه

دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

فروشگاه پایان نامه و مقاله

تایپ متن و مقاله و پایان نامه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: پدری جدید برای دختر مایکل جکسون! (+عکس)

SaHaR-A آواتار ها
    • 1,329
    • 2,460

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار عکس
    محل تحصیل
    شیراز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    1,603

Icon13 پدری جدید برای دختر مایکل جکسون! (+عکس)

چندی پیش بود كه مایكل جكسون، خواننده معروف آمریكایی در اثر سكته قلبی دار فانی را وداع گفت. البته در اصل این خبر هم شك و شبهه وجود دارد. اینكه ستاره معروف واقعا در اثر سكته قلبی مرد یا سكته‌اش دادند. اما الان نقل این حرف‌ها نیست. به تازگی یكی از چهره‌های معروف بازیگری پیشنهاد كرده كه از دختر 11 ساله آن خواننده نگهداری كند. مارك لستر می‌گوید: «من دوست مایكل بودم. دلم می‌خواهد دخترش زندگی خوبی داشته باشد. البته آنها مشكلی از نظر مالی ندارند اما من دو فرزند دیگری دارم كه هم سن او هستند و این می‌تواند محیط خوبی برای دختر كوچولو ایجاد كند.» «دختر كوچولو» اینجا یعنی «پاریس جكسون».

البته واكنش‌‌ها نسبت به این خبر بسیار متفاوت است. از یك سو برادر و خواهر آن ستاره معتقدند نیازی نیست كه كسی حضانت این بچه را قبول كند و آنها خودشان از پس این كار برمی‌آیند. از سوی دیگر عده‌ای بر این باورند كه لستر با این كار می‌خواهد توجه بیشتری را به خود جلب كند و اگر شد بخشی از ثروت جكسون را برای خود بردارد. او اما می‌گوید: «برای من این حرف‌ها اهمیتی ندارد. من می‌دانم كه تقریبا پولی از او باقی نمانده و آنچه دارد باید برای بدهی‌هایش بپردازد. برای همین من دنبال این هستم كه دینم را به او ادا كنم.» لستر از دوستی دیرینه‌اش با مایكل گفته و افزوده: «من و ران روزهای خوبی داشتیم و همیشه به این فكر می‌كردیم كه با مایكل هم چنین روزهایی را تجربه كنیم.» باید به این نكته اشاره كنیم كه «ران» همان ران اتكینسون است كه او را در نقش «مستر بِن» بهتر می‌شناسیم.

2 کاربر پست SaHaR-A عزیز را پسندیده اند . مژگان, یونس عارف

2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

برچسب برای این موضوع