-

نوشته اصلی توسط
وحید123
سلام دمتون گرم که نیم ساعت بابت ثبت نام و باز کردن این صفحه اون صفحه علافم کزدین
خواهش. ما برای کسی دعوت نامه ارسال نکردیم که به باشگاه بیاید و در ان ثبت نام کند و این صفحات را باز کنند
هرکاری کردید برای بدست اوردن ان چیزی بوده که می خواستد و نیاز داشتید و منتی برما نیست که در حال حاضر بدهکار شما و دیگران باشیم
فقط تاسف انگیز هست اندیشه و رفتار شما و بسیار از دوستان دیگر فکر می کنند همه چیز را باید براحتی و اب خوردن بدست اورد و استفاده کنند و اصلا اندکی زمان بیشتر برای خودشان ارزش قایل نمی شوند

نوشته اصلی توسط
وحید123
ببخشید که خیلی زود قضاوت کردم
تونستم چیزی رو که میخوام دانلود کنم
خدا بیامرزه پدرو مادرتون رو
خواهش دوست گرانی .ایرادی نداره و چشم بازم اگر خبری شد در این زمینه حتما اطلاع رسانی می کنیم.
روزگار خوش
-
11-23-2012 01:33 AM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
سلام نمونه سوالات سه سال گذشته(88الی90)رشته حقوق دوره دانش پذیری مقطع کارشناسی رامیخواستم؟
-
چرا نمونه سوالات دانلود نیشه
-

نوشته اصلی توسط
bahar1350
سلام نمونه سوالات سه سال گذشته(88الی90)رشته حقوق دوره دانش پذیری مقطع کارشناسی رامیخواستم؟
دوست گرامی از بخش زیر استفاده کنید
نمونه سوالات گرایش حقوق (کارشناسی)

نوشته اصلی توسط
لنگ کفش
چرا نمونه سوالات دانلود نیشه

دوست گرامی دقیقا ذکر کنید که چطور دانلود نمی شود و مشکل از کجا می باشد...چون همه تست شده و براحتی دانلود می شود
روزگار خوش
-
سلام ممنون از سایتی که راه اندازی کردید . من سوالات کنکور ارشد رشته منابع طبیعی گرایش محیط زیست را می خواستم. ممنون میشم برام ایمیل کنید
. safieh.amiri@gmail.com
-
آیا کنکور فراگیر91نمره منفی دارد؟
-
سلام .امسال آزمون فراگیر نمره منفی داره؟
-

نوشته اصلی توسط
pooya pooya
سلام .امسال آزمون فراگیر نمره منفی داره؟
خیر
-
ممنون که جواب من رو دادین وخیالم رو راحت کردین
-
سلام لطفاً سوالات و پاسخ کنکور 88 فراگیر ارشد مدیریت بازرگانی را برام ایمیل کنید.پیداش نکردم. مرسی