-
-
05-15-2013 12:10 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
بیوک اقا
سلام به همه ازتلش همه تک تک دوستان بی نهایت قدردانی میکنم با تشگر بیوک اقا

نوشته اصلی توسط
avayzamin
زمین شناسی
با سلام
تشکر و خواهش لطف دارید و تمام سعی و تلاش ما در حدتوان کمک و یاری به هم نوعان خودمان هست
موفق باشید
روزگار خوش
-
سلام، خسته نباشید
لطفا نمونه سئوالات نیمسال اول 91-92 رشته کتابداری و اطلاع رسانی (نام جدید:علم اطلاعات و دانش شناسی) رو هم بذارید ....
شدیدا نیاز دارم بهشون
با تشکر
-
شادى هديه كن حتى به كسانى كه آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آن هايى كه دلت را شكستند.
دعا كن براى آن هايى كه نفرينت كردند.
و بخند كه خدا هنوز آن بالا با توست.
-
-

نوشته اصلی توسط
حكمت طلب
دستتون درد نكنه . ممنون - الهي اجرتون با خدا

نوشته اصلی توسط
starplus

نوشته اصلی توسط
بیوک اقا
سلام به همه ازتلش همه تک تک دوستان بی نهایت قدردانی میکنم با تشگر بیوک اقا

نوشته اصلی توسط
الهه موسویی
سلام لطفا سوالات مهندسی صنایع را هم به اشتراک بگذارید

نوشته اصلی توسط
mohadese
سلام لطفا سوالات نیمسال اول 91-92 ارشد mba رو بذارید

نوشته اصلی توسط
نرگس ملایی
با عرض سلام و وقت به خیر .لطفا در صورت امکان نمونه سوالات دستور تاریخی و روش تحقیق رشته زبان و ادبیات فارسی مقطع ارشد را نیز در اختیار ما بگذارید. ممنون

نوشته اصلی توسط
مهتاب 2
سلام، خسته نباشید
لطفا
نمونه سئوالات نیمسال اول 91-92 رشته
کتابداری و اطلاع رسانی (نام جدید:
علم اطلاعات و دانش شناسی) رو هم بذارید ....
شدیدا نیاز دارم بهشون
با تشکر

با سلام
تشکر از دوستانی که لطف دارند
دوستان گرامی نمونه سوالات به هر مقدار موجود بوده در باشگاه درج شده و تلاش ما هم این هست بتونیم نمونهه سوالات ارایه شده را کامل ارایه کنیم تا دانشجویان راحتر بتونید به نمونه سوالات مدنظرتون دسترسی پیدا کنندو اما گاهی اوقات در نیمسال ها برای بعضی درس ها نمونه سوالی ارایه نمی شود و دیگر این از عهده ما خارخ هست و کاری نمیشه کرد.. ولی بازم ما سعی می کنم این کونه موارد را هم فراهم کنید و در این صورت حتما در باشگاه درج و اطلاع رسانی می کنیم

نوشته اصلی توسط
soso_69
سلام

میشه لطف کنید نمونه سوالات رشته هنر (طراحی فرش)را هم بگذارید،واقعا ممنونتون میشم

و یه مشکل

من نمونه سوالات کاربرد کامپیوتر(رشته های علوم انسانی) رو میخوام باید تو کدوم قسمت دنبالش بگردم؟هرچی توی سایت میگردم سوالات دیگه ای بهم میده...میشه راهنماییم کنید

ممنون از همه زحماتتون

با سلانی دیگر
هرچی باشد در این تالار می باشد نمونه سوالات مدنظر شما باتوجه به رشتتون
نمونه سوالات پیام نور در مقطع کارشناسی
روزگار خوش
-
سلام چرا مبانی روش تحقیق صفحه ش باز نمیشه لطفن پیگیری کنید لینک مشکل داره؟حسابداری
-
-
با عرض سلام و خسته نباشيد. اطفا نمونه سوالات جديد رشته جغرافيا را در سايت قرار دهيد. با تشكر
-

نوشته اصلی توسط
avayzamin
GeoLogy

نوشته اصلی توسط
hamid8006
با عرض سلام و خسته نباشيد. اطفا نمونه سوالات جديد رشته جغرافيا را در سايت قرار دهيد. با تشكر

نوشته اصلی توسط
asma1372
سلام چرا مبانی روش تحقیق صفحه ش باز نمیشه لطفن پیگیری کنید لینک مشکل داره؟حسابداری
باسلام
چشم دوست گرامی در صورت موجود بودن و مورد دار بودن رفع می شود و اطلاع رسانی می شود
روزگار خوش