بالا
لامپ رشد گیاه

دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

فروشگاه پایان نامه و مقاله

تایپ متن و مقاله و پایان نامه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: دو سوال مهم... عواقب انتخاب کمتر از 12 واحد و گرفتن دری به همراه پیش نیازش در یک ترم.

mohsen.srn آواتار ها
    • 3
    • 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    25

Icon57 دو سوال مهم... عواقب انتخاب کمتر از 12 واحد و گرفتن دری به همراه پیش نیازش در یک ترم.

سلام... عزیزان من 2 تا سوال مهم دارم و امیدوارم که لطف کنید و جواب بدید.
    1- من توی ترم 3 به جای 12 واحد 10 واحد به اشتباه انتخاب کردم. و مثل این که طبق قوانین پیام نور دانشجویان پسری که سربازی نرفتند حق این کار رو ندارند. حالا می خواستم بدونم که درسته که نمی شه این کار رو کرد ولی حالا منی که این کار رو کردم چی میشه؟ و کی تاثیر خودش رو می گزاره؟ من در ترم 3 مدار های منطقی رو گرفته بودم که پیش نیاز معماری کامپوتر است. من معماری رو در ترم 4 پاس کردم. حالا اگه احتمالا ترم 3 حذف بشه آیا می تونم مدارهای منطقی رو بعدا بگیرم و پاس کنم و معماری رو دیگه کاریش نداشته باشم؟
    ممنون می شم اگه من رو از سر در گمی در بیارید.
    2. آیا می شه درسی رو با درس پیش نیازش با هم در یک ترم گرفت. در حالی که هیچ کدوم رو قبلا نگرفته ایم. مثلا ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم ها در یک ترم گرفته بشه. متاسفانه من این کار رو کردم. اگه نمی شه حالا چی می شه. باید طراحی الگوریتم ها رو از اول بگیرم؟
    خواهش می کنم من رو یازی کنید. من واقعا توی پیام نور سر در گمم. زیاد تلاش می کنم اما متاسفانه درست توی پایان ترم متوجه می شم که چه خیطی بالا اوودم و درس سختی رو که نمره ی خوبی ازش اوورده بودم در خطر حذفه.
    پیشاپیش متشکرم.

2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

NIMA.N آواتار ها
    • 1,754
    • 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    3,438

1- من توی ترم 3 به جای 12 واحد 10 واحد به اشتباه انتخاب کردم. و مثل این که طبق قوانین پیام نور دانشجویان پسری که سربازی نرفتند حق این کار رو ندارند. حالا می خواستم بدونم که درسته که نمی شه این کار رو کرد ولی حالا منی که این کار رو کردم چی میشه؟ و کی تاثیر خودش رو می گزاره؟ من در ترم 3 مدار های منطقی رو گرفته بودم که پیش نیاز معماری کامپوتر است. من معماری رو در ترم 4 پاس کردم. حالا اگه احتمالا ترم 3 حذف بشه آیا می تونم مدارهای منطقی رو بعدا بگیرم و پاس کنم و معماری رو دیگه کاریش نداشته باشم؟
    ممنون می شم اگه من رو از سر در گمی در بیارید.
    بله دوست عزيز كساني كه سربازي نرفتند كمتر از 12 واحد حق ندارند بردارن. در مورد اينكه چه اتفاقي ميوفته فكر نكنم اتفاق خاصي پيش بياد ولي اگه هم ترم شما حذف بشه چون از ترم قبل قانونه پيش نياز و هم نياز رعايت نميشد براي شما اتفاقي نميوفته ولي از ترم آينده حتما" بايد بر اساس هم نياز و پيش نياز انتخاب واحد بشه.

2. آیا می شه درسی رو با درس پیش نیازش با هم در یک ترم گرفت. در حالی که هیچ کدوم رو قبلا نگرفته ایم. مثلا ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم ها در یک ترم گرفته بشه. متاسفانه من این کار رو کردم. اگه نمی شه حالا چی می شه. باید طراحی الگوریتم ها رو از اول بگیرم؟
    در بالا توضيح دادم تا ترم قبل هر كسي بدون راعايت پيش نياز و هم نياز درسيرو برداشته نوش جانش چون هيچ اتفاقي براش نميوفته. ولي حتما" از ترم آينده بايد اينها رعايت بشه اگه ممكنه ترم يا درست حذف بشه.

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

3 کاربر پست NIMA.N عزیز را پسندیده اند . Borna66, mohsen.srn, sunyboy

mohsen.srn آواتار ها
    • 3
    • 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    25

صمیمانه از شما متشکرم... یعنی می گید ترمی که من 10 واحد گرفتم احتمالا حذف می شه و من می تونم مدارهای منطق رو که پیش نیاز معماری کامپیوتر بوده و من در ترم بعدش پاس کردم بعدا پاس کنم و همچنین ترم قبلی که 2 تا درس که یکی از اونها پیش نیاز اون یکی بود گرفتم و پاس کردم، مشکلی نداره.

NIMA.N آواتار ها
    • 1,754
    • 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    3,438

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.srn نمایش پست ها
    صمیمانه از شما متشکرم... یعنی می گید ترمی که من 10 واحد گرفتم احتمالا حذف می شه و من می تونم مدارهای منطق رو که پیش نیاز معماری کامپیوتر بوده و من در ترم بعدش پاس کردم بعدا پاس کنم و همچنین ترم قبلی که 2 تا درس که یکی از اونها پیش نیاز اون یکی بود گرفتم و پاس کردم، مشکلی نداره.
    بله كاملا" درسته. در ضمن احتمال حذف شدن ترمتون بسيار كمه. پس نا اميد نباشين از بابت حذف ترم.

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

کاربر مقابل پست NIMA.N عزیز را پسندیده است: mohsen.srn

mohsen.srn آواتار ها
    • 3
    • 11

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    25

متشکر... انشاالله موفق باشی...