-
واااااااااااااااااااااای من دارم دیوونه میشم...:@خیلی برنامه ریزیشون مسخرست ....خیلی...آخه توی چارت ما نوشته میتونم دوتا درس معارفی رو توی ترم 3 بردارماما الان میگن نمیشه...فقط یه درس رو میتونی بردارییکی بگه من چیکار کنم؟
-
09-13-2012 05:27 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
hamidgraphis
واااااااااااااااااااااای من دارم دیوونه میشم...:@خیلی برنامه ریزیشون مسخرست ....خیلی...آخه توی چارت ما نوشته میتونم دوتا درس معارفی رو توی ترم 3 بردارماما الان میگن نمیشه...فقط یه درس رو میتونی بردارییکی بگه من چیکار کنم؟
با سلام
در این مورد حتما باید با مسئول رشتون و مسئول اموزش دانشگاهتون در ارتباط باشید و هماهنگ کنید.قطعا مشکل رفع می شود
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
فینا
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام
خیر اجباری نیست و اختیاری اجباری هست و اگر سه درس مشخصه عمومی دیگر را پاس کرده باشید نیازی به پاس کردن ان نیست...
برای اطلاع بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید دوست گرامی
اطلاعیه جدید درباره درس آشنایی با دفاع مقدس
موفق باشید
روزگار خوش
1- دانشجویانی که تا نیمسال دوم 91-90 دانش آموخته می شوند و یکی از دروس عمومی آشنایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران،انقلاب اسلامی ایران،آشنایی با دفاع مقدس و اندیشه سیاسی امام خمینی را گذرانده اند نیازی به گذراندن درس اختیاری آشنایی با دفاع مقدس ندارند.
2- دانشجویانی که درس آشنایی با دفاع مقدس را به عنوان درس عمومی اخذ و گذرانده اند نیازی به گذراندن درس مذکور به عنوان درس اختیاری ندارند.
3- سایر دانشجویان که شامل بند 1 و 2 نمی شوند باید بر اساس مقررات درس مذکور را اخذ و بگذرانند. شایان ذکراست در صورتیکه رشته هایی فاقد درس اختیاری باشد درس مذکور اضافی الزامی درج می شود و به واحدهای گذرانده لازم جهت فراغت از تحصیل اضافه و در میانگین کل موثر می باشد .