-

نوشته اصلی توسط
sal3hi
سلام چطور از اين درس امتحان مي گيرن بايد ايات رو حفظ كنيم يا تفسير در ضمن نمونه سوالش هست ؟!!
با تشكر
با سلام
من ترم پیش امتحانش را دادم خیلی سخت نبود و با یک مطالعه و مرور ایات جز سی براحتی می تونید این درس را نمره قبولی 17 بگیرد... در کل درس سختی نیست و من هیچی نخوندم و با اطلاعات قبیلی رفتم نصف نمره اش را گرفتم... نمونه سوالات ترم پیش در جمله این درس هم هست در حال اماده سازی می باشد و به موقع و زمان خودش در باشگاه و بخش مربوطه درج و حتما اطلاع رسانی می شود
موفق باشید
روزگار خوش
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
sal3hi
-
02-05-2013 01:39 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
ashkan1372
ببخشید سوال زیاد میپرسم
من ترم قبل مشرو ط شدم این ترمم 12 واحد برداشتم + این 2 واحد جز 30 قران
من الان 3 واحد امتحان دادم قانون اینه که حداقل باید 5 واحد امتحان بدی تا سیستم قبول کنه
خواستم بدونم اگه این 2 واحد قران امتحان بدم که یعنی کلا میشه 5 واحد امتحان دادم
سیستم قبول میکنه واسم مرخصی تحصیلی نمیزنه یعنی این 2 واحد قران حساب حساب میشه یا نه خواهش میکنم کمکم کنید
بله همین هست و مشکل پیش نمیاد دوست گرامی و این درس قرانی در اختیاری و فرهنگی هست و ج واحد های درس محسوب نمی شود مگر این که شرط قبولی اش هم نمره ی بالای 17 هست
ولی این که سیستم 5 واحد باید امتحان داده باشید را من تا حالا نشنیده بودم می تونید منبع اش را بدید؟؟
روزگار خوش
-

نوشته اصلی توسط
Borna66
با سلام
من ترم پیش امتحانش را دادم خیلی سخت نبود و با یک مطالعه و مرور ایات جز سی براحتی می تونید این درس را نمره قبولی 17 بگیرد... در کل درس سختی نیست و من هیچی نخوندم و با اطلاعات قبیلی رفتم نصف نمره اش را گرفتم... نمونه سوالات ترم پیش در جمله این درس هم هست در حال اماده سازی می باشد و به موقع و زمان خودش در باشگاه و بخش مربوطه درج و حتما اطلاع رسانی می شود
موفق باشید
روزگار خوش
ممنون
فقط اينكه من چي بايد بخونم آخه نمي دونم تفسير بخونم يا آيات رو حفظ كنم در ضمن ارزشش رو داره بگيرمش چون مي خوام سال بعد در آزمون ارشد شركت كنم به همين دليل مي خوام معدلم رو بالا ببرم
-