-
با بررسي امضا و دستخط
روانشناسي نامزدهاي رياستجمهوري آمريکا/ مککين؛ تندمزاج و اوباما؛ بلندپرواز
کارشناسان معتقدند: حروف بزرگ در امضاي اوباما نشان مي دهد وي بلندپرواز و داراي اعتماد به نفس است و به علاوه خود را يک رهبر مي داند... امضاي مک کين نامزد جمهوري خواه نيز از رفتار مغرورانه، آرمان گرا و در عين حال روحيه دمدمي مزاج و غيرقابل پيش بيني وي حکايت دارد.
به گزارش باشگاه جواني برنا، جان مک کين مغرور است و زود از کوره در مي رود اما باراک اوباما ديپلماتي است که با اشخاص متفاوت و در وضعيت هاي مختلف به خوبي رفتار مي کند. اين نشانه هاي شخصيتي است که به گفته خط شناسان از روي دستخط اين 2 نفر برملا شده است.
شيلا لاو يک کارشناس خط شناسي به خبرگزاري فرانسه مي گويد: "دست خط افراد نشان دهنده شخصيت دروني آنهاست. استحکام شخصيتي فرد را اندازه مي گيرد و نشان مي دهد وي تا چه حد درباره شخصيت خود، اجتماع و نحوه کارش مثبت مي انديشد."
به گفته کارشناسان، امضاي مک کين نامزد جمهوري خواه از رفتار مغرورانه، آرمان گرا و در عين حال روحيه دمدمي مزاج و غيرقابل پيش بيني وي حکايت دارد.
اين کارشناسان معتقدند: "دست خط ناموزون مک کين حاکي از روحيه و خلق و خوي تندمزاجي وي است."
راجر رابين يک خط شناس اهل نيويورک گفت: "حرف J بزرگ (اول کلمه جان) در امضاي مک کين بزرگ ترين حرف است که نشان مي دهد وي به شخصيت خود اعتقاد قوي دارد. اندازه کلمه John نيز اندازه McCain را تحت الشعاع قرار داده به اين معنا که وي از هويت خانوادگي خود دور است."
امضاي اوباما نيز خصوصيات مشابهي را برملا کرده است. به گزارش برنا به نقل از وبلاگ آیینه عبرت، به گفته رابين حرف B بسيار بزرگ (اول کلمه باراک) در امضاي اوباما نشان مي دهد وي يک احساس بسيار قوي نسبت به شخصيت خود دارد.
کارشناسان همچنين معتقدند: "انحناي امضاي اوباما از هوش بالاي وي حکايت مي کند، در حالي که بدخط بودن وي نشانه تمايلش براي حفظ حريم خصوصي است."
آرلين ايمبرمن يک خط شناس نيز اظهار داشت: "حروف بزرگ در امضاي اوباما نشان مي دهد وي بلندپرواز و داراي اعتماد به نفس است و به علاوه خود را يک رهبر مي داند."
وي افزود: "حروف موزون در امضاي وي علامت آن است که اوباما مي تواند يک ائتلاف تشکيل دهد، ديپلماتيک باشد و با هر دو جناح سياسي به مماشات رفتار کند."
در عين حال به گفته کارشناسان تعيين جنسيت يک فرد يا تميز دادن چپ دست يا راست دست بودن وي از روي دست خط امر مشکلي است.
-
06-04-2009 06:25 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-
شیوع بیشتر افسردگی در مبتلایان به آسم
پژوهشگران بار دیگر به ضرورت توجه به بهداشت روان مبتلایان به آسم تاكید كردند.
به گزارش سلامت نیوز،محققان با درج مقاله ای در نشریه پزشكی چست اعلام كردند: افسردگی و اضطراب ، كیفیت زندگی مبتلایان به آسم را تا حد زیادی نامطلوب می كند.
نتیجه بررسی اخیر محققان در كانادا درباره بیش از 500 فرد بالغ مبتلا به آسم نشان می دهد : حدود یك سوم این بیماران دست كم به یكی از اختلالات روان دچارند كه در این میان اضطراب و افسردگی بیشترین شیوع را دارد.
به گفته كارشناسان ، افسردگی باعث می شود تا كنترل آسم به سختی صورت گیرد و تعداد حملات آسم افزایش یابد.
-
ناهنجاري هاي جنسي را به رئيكردي جامع تحليل نكرده ايم
«فرهنگ عفاف، خانواده و دولت، مسئوليت ها و بايسته ها» عنوان پژوهشي تحليلي است كه به مناسبت روز زن از سوي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان حوزه علميه قم منتشر شده و در سايت اين مركز به نشاني www.womenrc.com قابل مشاهده است.
به مناسبت انتشار اين بيانيه با مسئول اين مركز مصاحبه اي انجام داديم. در بخش نخست اين گفتگو كه شنبه هفته جاري منتشر شد حجت الاسلام زيبايي نژاد، مسئول دفتر مطالعات وتحقيقات زنان حوزه علميه قم به بيان بخشي از ضرورت هايي پرداخت كه به موجب آنها جامعه بايد به فرهنگ عفاف توجه كند و نهادهاي مربوط به تدوين نظريه اخلاق جنسي بپردازند. وي همچنين يادآور شد كه پيوند وثيقي ميان مسائل جنسي وحوزه سياست وجود دارد بنابراين نيازاست كه ما براي برخورد با مسائل جنسي و حل آنها داراي راهبردهاي روشن و مشخصي باشيم.
وي در ادامه به بخشي از راهبردهايي كه مي تواند در تدوين يك طرح جامع براي اخلاق جنسي راهگشا باشد اشاره كرد. در اينجا ادامه گفتگو را مي خوانيد:
پژوهش هاي آينده نگرانه
مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان حوزه علميه قم افزود: اگر بخواهيم به سمت جامعه اي برويم كه فرهنگ اسلامي و مختصات ديني بر آن حاكم باشد، توجه به اصلاحات جنسي امري اجتناب ناپذير است و براي اين منظور بايد مجمع تشخيص مصلحت نظام، دولت ، دستگاه قضايي و مراكز علمي طرح كلاني داشته باشند و پژوهش هاي استراتژيك كه آينده نگرانه باشد انجام دهند تا حركت جامعه را شناسايي و پيش بيني كنند. در اجراي اين هدف هر نهادي بايد جايگاه خود را پيدا كند و وظيفه مربوط به خود را به خوبي بشناسد.
شناخت ماهيت مسئله
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا اميدي به اجرايي شدن اين طرح وسيع و همه جانبه هست و آيا تضميني در اين مورد وجود دارد؟ گفت: دفتر مطالعات و تحقيقات زنان يك نهاد حكومتي نيست؛ يك نهاد حوزوي و علمي است و به همين دليل نمي توان در اين باره تضميني داد؛ ولي براي اين منظور اولين قدم اين است كه مسئولان و برنامه ريزان كشوراحساس كنند كه مسئله جدي است دوم اين كه آنها بايد دريابند كه در گام نخست نبايد اقدامي عملي انجام داد؛ چون بعد از انقلاب همه در صدد اصلاح بوده اند و همه هم با نيت خيرقدم در راه گذاشته اند؛ يعني همه اصرار داشتند كه درمورد هر موضوعي كه پيش رو بود حركتي اصلاحي انجام دهند، بدون اين كه پيش از آن ماهيت موضوع به درستي شناخته و ابعاد آن روشن شده باشد. در رابطه با همين موضوع هم ما علل و عوامل ناهنجاري هاي جنسي را تحليل نكرده ايم و پيامدهاي آن را شناسايي نكرده ايم. بنابراين ، اگر بخواهد رفتار و اخلاق جنسي در جامعه اصلاح شود بايد متغيرها را براساس پژوهش هاي جامع مشخص كنيم و نهادهاي مربوط مطالعات استراتژيك خود را در اين زمينه انجام دهند. پس از اين خواهيم توانست به سوي يك طراحي همه جانبه و فراگير پيش برويم و پژوهشگران در كنار مديران نظام با موضوع درگير شوند. مشكل فعلي ما اين است كه نگاه جامع وجود ندارد و نهادهاي مختلف به جاي تلاش در كامل كردن اين «پازل» قطعات آن را تكه تكه و بيشتر از هم دور مي كنند. چون هر نهادي مي خواهد كار خود را به تنهايي و جداي از ديگر نهادها پيش ببرد.
زيبايي نژاد در ادامه افزود: براساس آنچه گفته شد، ما نياز داريم شورايي متشكل از مهم ترين مسئول اجرايي يعني رئيس جمهور و مديران اصلي و نمايندگان ساير قوا در كنار خبرگان و صاحب نظران، به تبيين موضوع بپردازند و در جهت عملياتي شدن طرح گام بردارند.
اين پژوهشگر مسائل زنان در پاسخ به اين سوال كه تحقيق ارائه شده تا چه اندازه به هدف اصلي خود نزديك شده است گفت: آنچه منتشر شده، يك طرح نيست؛ بلكه تنها يك پيش طرح است و مي خواهد ضرورت ها را مطرح كند و نشان بدهد كه بايد به سمت برنامه ريزي آن هم با اين ويژگي ها برويم . بنابراين بايد گفت كه آنچه انتشار يافته حتي يك مقدمه جامع هم براي آن طرح موردنظر نيست. بلكه مي خواهد ابعاد مسئله را بكاود و ضرورت ها را گوشزد كند تا نهادهاي مربوط تحريك بشوند و نگاه تازه اي به موضوع داشته باشند. طي مذاكره هايي كه با مديران و نهادهاي مختلف داشته ايم، سعي كرده ايم از نظرات آنها استفاده كنيم.
راه دشوار آينده
وي با بيان اين كه هنوز تا رسيدن به هدف راه زياد و دشواري در پيش است افزود: همان طور كه اشاره كردم آنچه كه انجام گرفته جنبه تحليلي دارد، ولي براي اجرايي و عملياتي شدن كار بايد طرح جامعي را پي ريخت. بي توجهي ما به موضوع و از كنار آن گذشتن كارگشا نيست. زيبايي نژاد با تاكيد بر اين كه يكي ديگر از موضوعاتي كه در مطالعات اخير مورد توجه قرار گرفته است، موضوع افسردگي جوانان است گفت: دليل عمده افسردگي جوانان به محروميت هاي جنسي برمي گردد. چون وقتي كه جوان نياز جنسي دارد فرهنگ غالب، وجود پيش شرط هايي مثل داشتن شغل، تحصيلات، مسكن و....را براي ازدواج ضروري مي داند در نتيجه جوانان نمي توانند در زماني كه لازم است و بايد ، ازدواج كنند اين مسئله تاثيرات خود را بر آنها مي گذارد و داراي تبعاتي است كه يكي از آنها از دست دادن نشاط و شور زندگي و مبتلا شدن به افسردگي است.
نقش برجسته خانواده
زيبايي نژاد در پاسخ به اين پرسش كه خانواده ها چگونه مي توانند در پرورش اخلاق جنسي فرزندان خود فعال باشند گفت: سياست كلي دولت هاي ما طي سه دهه اخيرتمركزگرايي و اقتدارگرايي در زمينه مسائل اجتماعي بوده است و اين سياست نقش خانواده ها را در جامعه كمرنگ كرده است. اكنون بسياري از مشكلات و معضلات ما در زمينه اجتماعي ناشي از اين است كه خانواده در فرآيند تربيت و كنترل آن گونه كه انتظار مي رود عمل نمي كند، يا حداقل اين كه قادر نيست مثل گذشته نقش فعالي در اين زمينه داشته باشد.وي با اشاره به اين كه جايگاه خانواده چندان مورد احترام نهادهاي حكومتي و غيرحكومتي نيست و اين نهادها مي خواهند همه امور را خود انجام دهند، گفت: رسانه هاي عمومي و نظام آموزشي ما به جاي اين كه درصدد ارتقاي جايگاه خانواده ها و ايجاد احترام براي آنها باشند، به گونه اي به چشم رقيب به خانواده ها نگريسته اند و آنها را به اصطلاح دور زده اند. زيبايي نژاد، درباره بازگرداندن خانواده به جايگاه ويژه و اصلي خود گفت: بايد احساس مسئوليت و ميزان انتظارات را از والدين افزايش داد و براي اين كار هم بايد آگاهي خانواده ها را بيشتر كرد و هم اقتدار آنها را به رسميت شناخت. علاوه براين، خانواده بايد به عنوان يك نهاد شناسنامه دار داراي «مرامنامه» باشد. تا براساس اين مرامنامه كه تبيين كننده هويت خانواده است والدين خطاكار و سهل انگار را از والدين كوشا و متعهد باز شناخت و در صورت لزوم نسبت به سهل انگاري ها بازخواست كرد. وي در پايان گفت: اميد است كه تقويت بعد هدايتي و نظارتي خانواده ها بتواند پايه هاي اخلاقي فرزندان را مستحكم كند و به آنها اين امكان را بدهد كه فرزندان خود را در مسيري كه درست است هدايت كنند.
خراسان
-
يك كارشناس ارشد روانشناسي:
نارسايي حاد كليوي و آسيب غير قابل برگشت مغز از عوارض مصرف اكستازي است
مصرف قرص اكستازي معمولا بدون نياز به دارو قابل ترك است
خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
مصرف قرص اكستازي ميتواند منجر به نارسايي حاد كليه و يا تخريب كليه شده و زندگي فرد را با خطر مرگ روبه رو كند.
مهندس اميرحسين امينيان در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، اظهار داشت: اكستازي يا MDMA(متيل دي اكسيد متا آمفتامين) مادهاي است محرك و توهمزا كه از تغيير فرمول شيميايي آمفتامين بدست ميآيد و به شكلهاي مختلفي مانند پودر، كپسول و اغلب به شكل قرص با رنگهاي آبي، قهوهاي، قرمز و ماركهاي گوناگون مانند ميسوبيشي و ********من و به شكل غير قانوني توليد و در بازار قاچاق مواد مخدر توزيع ميشوند.
وي ادامه داد: بعضي تركيبات موجود در اين قرصها با ايجاد دورههاي شديد فراموشي، امكان سوء استفاده جنسي را بدون آن كه فرد قادر به يادآوري آن باشد، ايجاد كرده است.
وي در مورد آمفتامينها نيز ابراز داشت: آمفتامينها گروهي از مواد مغذي هستند كه ابتدا جهت مصرف درماني ساخته شدند و اكنون نيز تعداد محدودي از آن مانند ريتالين در موارد خاص جهت درمان سندرم پرتحركي كودكان، ناركولپسي (حمله خواب) و برخي از افسردگيها توسط پزشكان تجويز ميشود.
امينيان با بيان اين كه عناويني همچون يخ، سرعت، بيدارباش، كريستال، قلب، نارنجي و قهوهاي و ... برخي از اسامي خياباني آمفتامينها ميباشد، خاطرنشان كرد: آمفتامينها توسط برخي از دانشجويان، ورزشكاران و رانندگان به منظور بهبود توجه و كارآيي كسب انرژي و هوشياري، كاهش خستگي، كاهش خواب و ايجاد حالت سرخوشي، مورد سوء مصرف قرار ميگيرند، ولي مصرف مكرر اين دارو موجب وابستگي شديد رواني شده و مقادير زياد آن حتي ميتواند كشنده باشد.
وي در خصوص عوارض اكستازي تصريح كرد: اين ماده مخدر در بدن اثر دو گانه دارد؛ به اين ترتيب كه هم شبيه به آمفتامينها باعث تحريك بيش از حد قسمتهاي مختلف بدن و به ويژه مغز ميشود و هم مانند مواد توهمزا مثل LCD با ايجاد توهم و از بين رفتن كنترل فرد بر خويشتن، امكان ايجاد رفتارهاي پر خطر را به شدت افزايش ميدهد.
وي متذكر شد: تاكنون موارد متعددي از مرگ ناگهاني به دليل خونريزي داخلي، تشنج و اغماء با مصرف تنها يك قرص اكس گزارش شده است.
اين كارشناس با بيان اين كه اكستازي به طور معمول به شكل قرص و به صورت خوراكي مصرف مي شود، يادآور شد: اثرات اوليه آن بين 20 تا 60 دقيقه پس از مصرف تجربه ميشود و در حدود 2 تا 4 ساعت بعد، مرحله اوج پديدار ميشود و براي چند ساعت باقي ميماند.
وي علائمي از قبيل تعريق، خشكي دهان، كاهش اشتها، بر افروختگي، افزايش ضربان قلب و فشار خون، گشاد شدن مردمك چشم، استفاده اجباري از عينكهاي آفتابي حتي در شب، قفل شدن فكها، افزايش دماي بدن و افزايش تمايلات جنسي را از اثرات جسمي مصرف قرص اكستازي دانست.
وي از اثرات رواني مصرف اين قرصها به بالا رفتن خلق، احساس خوشحالي و آرامش، عشق و انرژي، اعتماد به نفس، احساس نزديكي و صميميت با ديگران، كاهش اشتها، تحريك پذيري، افزايش درجه حرارت بدن، بيخوابي و دردهاي بالا، احساس افسردگي شديد و جنون اشاره كرد.
مهندس امينيان اذعان داشت: تاثير اوليه احساس كاذب، بالارفتن خلق، اعتماد نفس و افزايش انرژي به سرعت و تنها پس از گذشت چند ساعت، جاي خود را به احساس خستگي شديد، عدم تمركز حواس، تحريك پذيري، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ و افسردگي براي مدت چند روز ميدهد و فرد براي رهايي از اين حالت مجدداً تمايل شديد به مصرف اين ماده به دليل افت تاثيرات اوليه پيدا ميكند، كه اين خود ميتواند به سرعت موجب ايجاد وابستگي شود.
وي اضافه كرد: به دنبال مصرف اكستازي عوارض زيادي نظير افزايش فشارخون و ضربان قلب، مشكلات قلبي، كبدي، آسم، ديابت، تشنج، تضعيف سيستم ايمني بدن، طولاني و زياد شدن خونريزي دوره قاعدگي و مشكلات شديد هيجاني به عنوان عوارض جانبي بروز ميكند.
وي به تاثير مستقيم مصرف اكستازي بر روي مغز اشاره كرد و به ايسنا گفت: آسيب غير قابل برگشت به سلولهاي مغزي و افزايش احتمال خونريزي داخل مغز از جمله اين آسيبهاست.
اين كارشناس ارشد روانشناسي اظهار داشت: مصرف اكتسازي ميتواند موجب نارسايي حاد كليه و تخريب كليه شود و فرد را با خطر مرگ روبه رو كند. مصرف اين ماده مخدر همچنين با آسيب به سلولهاي كبدي، موجب بالا رفتن آنزيمهاي كبدي و يرقان ميشود.
وي تصريح كرد: مصرف اكستازي با ايجاد اختلال در دستگاه ايمني بدن احتمال بروز انواع بيماريهاي عفوني را افزايش ميدهد. همچنين با تاثير بر روي هيپوتالاموس مغز كه تنظيم كننده درجه حرارت بدن است، تعادل اين سيستم را به هم زده و موجب افزايش شديد درجه حرارت بدن تا بالاتر از 40 درجه سانتيگراد و به دنبال آن كم آب شدن بدن ميشود.
رئيس مركز مشاوره و راهنمايي دانشگاه علوم پزشكي يزد ابراز داشت: بررسيها نشان ميدهد احتمال ايجاد جنون و افسردگي شديد، احتمال ابتلا به ايدز، افت شديد عملكرد تحصيلي و شغلي، احتمال مصرف ساير موارد مخدر، احتمال قفل شدن فكها و عضلات حلق و گردن، ابتلا به بيماريهاي شديد غير قابل برگشت در مصرف كنندگان اكستازي افزايش چشمگيري دارد.
مهندس امينيان به مصرف كنندگان قرص اكستازي توصيه كرد: مصرف قرص را قطع كنيد و مطمئن باشيد به دنبال قطع اين ماده، عوارض رواني به تدريج بر طرف شده و معمولاً نياز به درمان دارويي نيست ولي در صورت بروز علائم رواني، تشديد درمان توسط روانپزشك و به هنگام بروز علايم جسماني شديد، نظارت اورژانس پزشكي ضرورت دارد.
-
يك روانپزشك:
رنگ زرد تحريككننده ذهن، هوش و سيستم اعصاب است
افراد داراي مشكلات اعصاب و روان از رنگ قرمز پرهيز كنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
يك روانپزشك اظهار داشت: رنگهاي روشن همچون رنگهاي سبز و آبي، موجب كاهش ضربان قلب، فشار خون و تنفس شده و آرامش بخش هستند.
دكتر اميررضا چمني در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه يزد، در خصوص تاثير رنگها از نظر روانشناختي گفت: با توجه به اين كه برخي رنگها، خاصيت تحريك كنندگي و برخي رنگها آرامشبخش هستند، تركيب رنگها در طبيعت به نحوي است كه باعث ايجاد تعادل در روح و روان ميشود.
وي افزود: برخي رنگها در طبيعت مانند رنگهاي قرمز، محرك و برخي رنگهاي روشن مثل سبز و آبي به انسان آرامش ميبخشند، به عبارتي رنگهاي محرك با تاثير بر روي بدن موجب افزايش ضربان قلب، فشار خون و نبض و تنفس ميشوند و در مقابل رنگهاي روشن موجب كاهش اين فاكتورها ميشوند.
دكتر چمني ابراز داشت: رنگ سفيد نماد پاكي و سمبل قداست است و با عنايت به اين كه رنگ سفيد، نشاط، سرور و پاكي را به همراه دارد، در احاديث زيادي به پوشيدن لباس سفيد تاكيد شده است .
وي ابراز داشت: رنگ زرد سمبل روشنايي، فعاليت، كار، تلاش، مفرح، شادي آور و رنگ اميد است، لذا توصيه ميشود كودكان از لباس زرد استفاده كنند.
وي افزود: رنگ زرد از نظر درماني، رنگ تحريككننده ذهن، هوش و سيستم اعصاب است و به دليل خاصيت محرك و شاديآور آن در درمان بيماران افسرده، بيحوصله و گوشهگير استفاده ميشود.
اين روانپزشك گفت: رنگ سبز زيباترين رنگهاست و به عنوان رنگ جواني و سمبل و نماد رشد و نمو و علامت بهار است. اين رنگ نمايشگر حيات و سر زندگي است و از نظر درماني رنگي آرام بخش اعصاب و در رفع خستگي موثر است و از خاصيت ضد اضطرابي برخوردار است.
وي خاطرنشان كرد: بررسيها نشان داده است رنگ سبز ميتواند فشار خون، تنفس و ضربان قلب را كاهش دهد. بنابراين از اين رنگ در رنگآميزي ديوار اتاقهاي عمل و لباس پرستاران بيمارستانها و مراكز بهداشتي استفاده ميشود.
دكتر چمني با بيان اين كه رنگ قرمز شادي آفرين، نشاط آور، نيروبخش، اشتها آور است و احساسات را تحريك ميكند، افزود: اين رنگ اعتماد به نفس را افزايش ميدهد ولي به دليل تحريك كنندگي توصيه ميشود افراد داراي مشكلات اعصاب و روان از آن پرهيز كنند.
وي افزود: رنگ قرمز نماد خطر و هشدار نيز است و بررسيها نشان داده است كه رنگ قرمز ميزان فشار خون و ضربان قلب را افزايش ميدهد.
اين متخصص بيان داشت: رنگ قرمز از بين رنگها، رنگ گرم تلقي ميشود و در درمان بيماريهاي پوستي مثل مخملك از آن استفاده ميشود.
وي رنگ آبي را داراي خاصيت آرامبخشي، آرام كنندگي و تسكين دهنده سيستم اعصاب دانست و گفت: اين رنگ، مفرح و شادي آفرين است. آبي به عنوان رنگ سرد تلقي ميشود و به لحاظ خاصيت ضد اضطرابي و آرام بخش در درمان بيخوابي مفيد و موثر است. رنگ آبي نماد دريا، آسمان، روشنايي است و در تعادل روح و روان نقش به سزايي دارد.
دكتر چمني در پايان استفاده از رنگهاي زرد و صورتي را براي اتاق نشمين، رنگهاي شاديآور را براي فضاي دكوراسيون منزل و رنگهاي قرمز، زرد و نارنجي را در وسايل بازي و پوشاك كودكان توصيه كرد.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
alamatesoall
-
افسردگی در زنان پس از حمله قلبی
جام جم آنلاين: زنان پس از حمله قلبی بیشتر دچار افسردگی می شوند.به گزارش ساینس دیلی محققان دانشگاه آلبرتا و مک گیل دریافته اند زنان به مدت یک سال پس از حمله قلبی افسردگی شدیدتری را تجربه می کنند.
این یافته ها نگران کننده اند زیرا افسردگی بهبود و نهایتا کیفیت زندگی بیماران پس از حمله قلبی را تحت تاثیر قرار می دهد.
به گفته محققان علت این امر تا حدی به عدم بهره مندی زنان از کمک و حمایت جهت تغییرات ضروری در شیوه زندگی مربوط می شود.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
alamatesoall
-
دسترسی به داروهای تخدیری در خارج از شبکه توزیع دارویی کشور
عضو شورای عالی داروخانه های ایران از دسترسی افراد به برخی داروهای تخدیری که ریشه مخدر دارند، در خارج از شبکه توزیع دارویی کشور خبر داد.
دکتر رهبر مژدهی آذر در خصوص محدود ساختن توزیع "ترامادول" در داروخانه ها، به مهر گفت: توزیع این قبیل داروها، مراحل مختلفی را طی می کند و داروخانه ها به عنوان آخرین حلقه توزیع، کمترین مشکل را در توزیع دارو دارند.
عضو شورای عالی داروخانه های ایران، مراحل توزیع دارو را شامل مرحله تولید، شرکت ها و ادارات مرتبط با تولید و توزیع دارو به صورت عمده و جز و در نهایت داروخانه ها دانست.
وی با تاکید بر اینکه مشکل مصرف خارج از نیاز ترامادول، با محدود ساختن و حذف آن از داروخانه ها حل نمی شود، تصریح کرد: چنانچه توزیع ترامادول از داروخانه ها حذف شود، با مشکل قاچاق این دارو و در نهایت دسترسی آن در نام ناصر خسرو مواجه خواهیم شد.
عضو شورای عالی داروخانه های ایران با اشاره به اینکه ترامادول به عنوان داروی آرامبخش و تسکین دهنده درد، مورد استفاده برخی بیماران است، افزود: اگرچه مصرف ترامادول بدون تجویز پزشک عوارضی به همراه دارد که می بایست نسبت به آنها حساس بود اما حذف آن نیز نمی تواند به رفع مشکل کمک کند و تنها بازار سیاه ترامادول تشکیل می شود.
مژدهی آذر، روی آوردن به مصرف مخدرهایی مثل کراک، هروئین و... را، از دیگر عواقب حذف ترامادول از داروخانه ها عنوان کرد و گفت: وقتی شخصی که برای تفنن، ترامادول مصرف می کند، به آن دسترسی نداشته باشد، قطعا به سمت مخدرهای خطرناک می رود که عوارض آن به مراتب بدتر از مصرف ترامادول است.
وی، ریشه یابی بروز این قبیل مشکلات را خواستار شد و افزود: به نظر می رسد هیئتی متشکل از پزشکان، داروسازان، کارشناسان علوم اجتماعی و روانشناسان، باید به بررسی چنین مسایلی بپردازند و راهکار اساسی و جامع ارایه دهند تا حداقل عوارض را در پی داشته باشد.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
alamatesoall
-
افزایش سرعت اثر داروهای ضد افسردگی
جام جم آنلاين: دانشمندان آمریکایی با استفاده از داروی آزمایشی کتامین به تولید داروهای ضد افسردگی که سریع تر عمل می کنند ، نزدیک تر شده اند.
به گزارش ساینس دیلی این تحقیق بر چگونگی تاثیر کتامین در کاهش علایم افسردگی طی چند ساعت به جای چند هفته یا چند ماه متمرکز بوده است.
در حالی که قرار نیست خود کتامین به دلیل عوارض جانبی به عنوان داروی ضد افسردگی مورد استفاده قرار گیرد ، محققان می گویند یافته جدید آنها را به میزان قابل ملاحظه ای به شناخت نحوه تولید داروهای ضد افسردگی سریع العمل دیگر نزدیک می کند.
در هیچ بیماری دیگری غیر از افسردگی از بیماران انتظار نمی رود درمان را پس از مدتها مصرف دارو بپذیرند. اهمیت این تحقیق در زمینه ترکیباتی مانند کتامین این است که نشان می دهد کجا باید در پی اهداف دقیق تر برای انواع جدید داروها یی که سریع تر اثر می کنند ، بود.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
alamatesoall
-
مادران مضطرب ، کودکان بد خواب
جام جم آنلاين: کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری مضطرب یا افسرده اند ممکن است دچار مشکلات خواب شوند.
به گزارش ساینس دیلی محققان می گویند احتمال بدخوابی های شبانه دراین نوزادان و کودکان نوپا 40 درصد افزایش می یابد. این کودکان دیر به خوتب می روند ، زود از خواب می پرند ، و یا در خواب نا آرامند.
این مطالعه نیز نشان می دهد شرایط محیطی دوران بارداری مادران تا چه اندازه برسلامت و کیفیت زندگی فرزندانشان تاثیر می گذارد.
مطالعات مرتبط نیز نشان داده اند استرس که با افزایش هورمون های استرس مانند کورتیزول همراه است می تواند روند تشکیل گروهی از سلولهای مغز که تنظیم کننده ساعت داخلی بدن هستند را مختل کند.
کاربر مقابل پست Borna66 عزیز را پسندیده است:
alamatesoall