بالا
 دانلود نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور با پاسخنامه

 دانلود نمونه سوالات فراگیر پیام نور

 دانلود نمونه سوالات نیمسال اول 95-94 پیام نور

 فروشگاه پایان نامه و مقاله




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 از مجموع 1

موضوع: ویزا تایلند

  1. #1
    maya2015 آواتار ها
    • 0
    • 57
    کاربر باشگاه

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    May 2017
    راه های ارتباطی
    تشکر ها
    0

    پیش فرض ویزا تایلند

    Thailand Visa
    همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد.
    در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.


    مراحل درخواست ویزا تایلند :

    درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است


    افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)

    هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).

    آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.

    برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.


    در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.

    گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

    گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

    گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

    اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر

    در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.

    در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.

    مدارک لازم برای ویزای تایلند :

    برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:


    برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.

    قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.

    کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.

    متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

    قیمت تور لحظه آخری پوکت را در سایت ما ببینید

  2. # ADS
    نشان دهنده تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    ارسال ها
    -

     دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
     

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •