-
گویا داره یه اتفاقایی میوفته ......
دوستانی که روز اول امتحان داشتن ، یه سری بزنن.سوالات داره وارد میشه !
-
01-17-2013 06:24 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
-
سلام بچه ها نمرات من همگیش اومده،رشته نرم افزار هستم
-

نوشته اصلی توسط
yusef1367
سلام بچه ها نمرات من همگیش اومده،رشته نرم افزار هستم
برای ما هم فقط نمره ی اشنایی با دقاع مقدس امده است و کلا درس های تمام تستی بیشتر میاد... واقعا پیام نور هر ترم گندتر از ترم قبل می شود روزگار خوش
-

نوشته اصلی توسط
sayeh24
سلام
کلید سوالات درس ساختمان گسسته رشته نرم افزار مشکل داره.آزمون 25 تا سوال بود اینجا زده 30 تا.
کلا کلید سوالاتی که جوابشون رو مطمئنم هم اشتباهه.
کسی با این مشکل برخورد نکرده؟؟؟
منم شنیدم . گویا اصلا پاسخنامه اشتباهه . به غیر از تعداد سوالات جواب ها هم مشکل داشته . نگران نباشید.
کاربر مقابل پست shinjiono عزیز را پسندیده است:
sayeh24
-
با سلام دوباره .
الان هشتم بهمنه و بیست و یه روز از امتحان مبانی برق می گذره و هنوز نمره اش نیومده.فک کنید ترم بعد شروع بشه و هنوز نمرات نیاد اون وقت چی میشه؟؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
sayeh24
عذرخواهی میکنم که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.
این درسته که اگه در یک ترم در آزمون ها غیبت داشته باشی و مثلا فقط یه امتحان 2 واحدی بدی یا در کل کمتر از 5 واحد امتحان بدی اون درس و ترم کلا حذف میشه؟؟؟
با سلام
خیر این طوری که شما می گید نیست و برای همه ورودی این طور نیست و این قانون قدیمی هست که اصلا هم اجرا نمیشه

نوشته اصلی توسط
mustapha1010
با سلام دوباره .
الان هشتم بهمنه و بیست و یه روز از امتحان مبانی برق می گذره و هنوز نمره اش نیومده.فک کنید ترم بعد شروع بشه و هنوز نمرات نیاد اون وقت چی میشه؟؟؟؟
میاد و باید صبر کنید و اگر از امتحان دادنتون مطمئن هستید و قبول می شود دیگر برای ترم بعد مشکلی ندارید درسی که پیش نیاز این درس که دیر تمره ی قبولیش امده میاد را می تونید ترم اینده براحتی بردارید ..پس نگران نباشید
روزگار خوش
-
-
شادى هديه كن حتى به كسانى كه آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آن هايى كه دلت را شكستند.
دعا كن براى آن هايى كه نفرينت كردند.
و بخند كه خدا هنوز آن بالا با توست.