-

نوشته اصلی توسط
pinkrainbow
دیر که چرا هست!,کلا گفتم ,منظور ام ترم های بعدی و همین ترمه
این ترم هم همونطوری شد حدود 3و نیم نمره بخاطر اشکال کلید و سوال غلط 2تا از درسا از دست دادم نزدیک به یک هفته هست که اعلام اشکال کردم ولی تا حالا خبری نیست به نظرتون فایده داره؟
[/quote]
دوست عزیز هنوز نمرات قطعی نشده که,یک ماه بعد امتحانات قطعی میشه,نگران نباش اگه واقعا اشکالی بوده,درست میشه,منم بارها اعلام اشکال کردم و نتیجه گرفتم,مطمئن باش دانشجوهای زیادی اعلام اشکال میکنن
کاربر مقابل پست saeidking عزیز را پسندیده است:
pinkrainbow
-
07-05-2011 08:50 PM
# ADS
نشان دهنده تبلیغات
-
چشم میصبرم بعدا نتیجشو بهتون میگم
من که چشمم آب نمیخوره
-
به نظرتون تاثیر داره تا به حالا شده پاسخنامتون رو اشتباه زده باشن یعنی پاسخنامه شما نباشه ولی اون پاسخنامه رو برای شما حساب کرده باشن؟
-
من تا حالا کسی ندیدم که پاسخنامش جابجا شده باشه ولی برای خودم زیاد پیش اومده که سوالای درستمو غلط بگیرن این ترم و ترم قبل 5 تا از درسام اینطوری شده ترم 3 که بودم چند تا از درسا سوال مشکل داشت اعتراض گذاشتم سوالو حذف کردن ولی درمورد کلید متاسفانه هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
کاربر مقابل پست pinkrainbow عزیز را پسندیده است:
saeidking
-

نوشته اصلی توسط
mohsen_blid
به نظرتون تاثیر داره تا به حالا شده پاسخنامتون رو اشتباه زده باشن یعنی پاسخنامه شما نباشه ولی اون پاسخنامه رو برای شما حساب کرده باشن؟
همچین چیزی امکان نداره دوست عزیز,هر پاسخ نامه برای خودش یه کد داره که معرف یک دانشجو هست,کامپیوتر مصحه برگه های تستی هست